![]() |
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
......
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
........
|
5 Eklenti(ler)
.........
|
5 Eklenti(ler)
..........
|
5 Eklenti(ler)
...........
|
5 Eklenti(ler)
............
|
5 Eklenti(ler)
.................
|
Hepsi çok güzel. Ne kadar çok tür var. Ne kadar itinaya düzenlenmiş.Ve hepsi harika görünüyorlar. Çok özen gösterdiğiniz bitkilerin ışıltısından belli oluyor. Zevkle izledim. Tebrikler.
|
Küçük bir serayı aratmıyor doğrusu,muhteşem görüntüler!
Büyük kaktüslerinizi yakından görmek isterdik.Sezonu hemen kapatmasanız mı acaba? |
Sayın AizoaceaeFAN sizi ve eşinizi kutluyorum. Sayfaları inceledim. Dünya çapında bir kolleksiyonunuz olduğunu düşünüyorum.:)
|
Harikulade, gönül açıcı bir sezon kapanışı olmuş Sayın AizoaceaeFAN.
Ama bana kalırsa, bu sezon kapanmayacak gibi duruyor. Dilerim yanılmıyorumdur. :) |
Şu durumda açılışı dört gözle bekleteceksiniz Sayın Aizoaceaefan, muhteşem şeyler görüyorum sayfanızı her açtığımda tebrik ederim.
|
Sayın AizoaceaeFAN, mükemmel ötesi, hepsi çok güzel, lipthosların çiçekleri ayrı bir güzel. Emeklerinize sağlık.
|
Yeni sezonda, daha bol bitkiler ve daha çok çiçekler görebilmek
dileklerimle inşaallah.. |
412/1 ve 2. fotoğraflardaki sukulentlere bayıldım. Aslında parmak ısırılmayacak gibi değil tüm fotolar. Mustafa bey bu güzellikler seneye bizi çiçeğe doyuracak gibi görünüyor;):p
|
muhteşem görünüyorlar gerçekten...elleriniz dert görmesin..bizim de gözümüz bayram ediyor sayenizde
|
Çok güzeller, Allah nazardan korusun:) Sizlerin de ellerine, yüreklerine sağlık:)
|
Sayın zenfree, umutyolcusu, PlentyPlant, ayse_afyonlu, SDurul, mrmusti, sevim.K, fund@, acemifüsun güzel yorumlarınız için çok sağolun. Katüslerde bir değişim olmuyor ama elimden geldiğince mesemblerin kış boyu geçirdikleri değişimi özellikle de lithops bölünmelerinin resimlerini eklemeye çalışacağım.
Sevgi ve saygılarımla... |
Harikasınız hele Erzurum gibi iklimi malum bir yerde bunu başarmanız takdire şayan ;)
|
Hepsi de birbirinden güzel bizim de kaktüslerimizin çiçek acmasını dört gözle bekletiyorsunuz:)
|
Teşekkürler sayın bettyycim, sayın günebakan.
|
5 Eklenti(ler)
Selamlar, çiçeklenmenin bittiği bir zamanda bazı bitkilerimin resimlerini paylaşmak istedim. Sayfayı tümden unutmamak için keyifli seyirler...
Not: Her resimde o bitkinin adı yazmaktadır. (Kayıtlı kullanıcılar için.) |
5 Eklenti(ler)
Devamı.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Lipthoslar, çok ilginç ve güzeller. Emeklerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı....
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.....
|
5 Eklenti(ler)
Devamı......
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.......
|
5 Eklenti(ler)
Devamı........
|
Bunlar harika Sayın AizoaceaeFan.. Rowleynus ne güzel olmuş ve de ne güzel açmış öyle.. Hepsi muhteşem..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.........
|
hepsi çok güzeller maşallah emeklerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..........
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...........
|
Teşekkürler sayın SDurul, aysahay, serkan istanbul. Ara ara bitkilerimin resimlerini yüklemeye devam edeceğim. Biraz zaman geçsin Türkiye'de bulamadığım ve yurtdışından yakında gelecek olan 7 ender bitkimin resimlerini paylaşacağım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025