![]() |
Maşallah, uzun hasanın turuncusunu görmüştüm beyazı da çok çok zarif :)
|
İyi geceler.
3 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyorum.
|
Alıntı:
Çok güzel. :) Selenicereus grandiflorus olabilir mi? Görselleri benzettim. https://www.google.com.tr/search?q=s...w=1366&bih=637 |
İyi geçerler sevgili SDurul. Teşekkürler evet aynisi.
|
Alıntı:
|
Tebrikler, muhteşem bir çiçek sayın Gül Batur. İçimdem bu çiçekle birlikte fotoğraf studyosuna gitmek geliyor...
Mrmustinin Selenicereus grandiflorus paylaşımını hatırlıyorum. 15 yıldır çiçek açtıramadım sonunda muradıma ereceğim diyordu, sizinki kaç yıllı ögrenebilirmiyiz sayın Gül Batur. Mrmusti kendi sayfasında 36 ve 37 sayfalarında bunu paylaşmış, Selenicereus grandiflorus çiçek açtıktan sonra üstüne de afiyetle bir kahve içmişti... Harika! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her zaman ki gibi şahane Gül Teyzecim. Daha da açacak tomurcuklar görünüyor arkada. Benim bitkimde de 3 tomurcuk var, benimki yıllardır kapalı balkonda duruyordu, bu yıl açık balkona taşıdım, hemen tomurcuk yaptı. Döker diye çok korkuyorum, yerindeler mi diye gözümün ucuyla kontrol ediyorum.;);)
Kokusu var mı acaba? |
İyi geceler kızım.
Kokusu hiç YÖK amma çiçeği muhteşem beminkinin on dokuz tomruğu var korkma biraz cefakar yani nazlı değil suyu seviyor. Sağlıkla alınız. |
Çok sevindim açmasına Gül hanım.
Şahane bir çiçek. Kokusuz olmasına üzüldüm. Benimki yaz - kış dışarıda, zaten boyutları eve sığamayacak kadar uzun ;) Geçen yıl çiçeklerini kaçırmıştım, açmış geçmiş ben göremeden. Bu sene çok tomurcuk var, beklemedeyim. Sanırım her yıl bu vakit açacak gibi :) Böyle yüz güldüren bir bitkiyi tohumdan yetiştirip hep beraber baktık, mutlu oldum. Hepimize bol çiçekli günler dilerim. |
............
3 Eklenti(ler)
Balkonumdan iyi akşamlar.
Arkaşlar son resim yan döndü bir türlü döndüremedim. |
Bayılıyorum bu sayfadaki fotoğraflara bakmaya : ' )
Ellerinize sağlık. Hepsi o kadar sağlıklı ki, keşke bir İzmir buluşması olsa da, sizinle bitkiler üzerine sohbet edebilme şansı elde etsem... Müthiş... |
İyi geceler yardimcierhan teşekkürler.
Beğenilmek güzel. Biz arkadaşlarla toplanırdık iyi oluyordu bi Ela’dan olsa sevinirim. |
..............
3 Eklenti(ler)
Güz güzellerim.
|
Merhaba sayfaniza hayran kaldim .. ciceklerinizin hepsi birbirinden guzel masallah :)
|
Archangen iyi geceler teşekkür ederim merak sevgi ben doğayı çok seviyorum.
|
Cattleya.
1 Eklenti(ler)
Huzurlu sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.
Cattleyam beni sevindirdi. |
Hepsi tek tek muhteşem. çok güzeller.
|
maşallah her zamanki gibi çok güzeller ellerinize sağlık...
|
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
|
Balık kılçığı atlasım.
3 Eklenti(ler)
Atlasım çok güzel kokulu çiçekleri ile beni sevindirdi.
|
Maşallah ne kadar çok açmışlar kaç senelik bu kılçık
|
Gül hanım sayfanız çok güzel Uzun Hasan a [emoji23]bayıldım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Kılınç atlasım final yaptı.
Alıntı:
|
Gül Hanım, merhaba. : ‘ )
Bir şey danışacağım. Baharda tüm bitkilerinizin toprağını yeniliyor musunuz? Nasıl bir uygulama yapıyorsunuz? Her yıl yenilemek gerekir mi, merak ettim. |
Alıntı:
Evladım benim bitkilerim saldım çayıra mevlam kayıra kendi hallerine yaşıyorlar.mevsimi gelince çiçekleniyorlar hiç özel bakımları yok düşen kırılan olursa saksı değişiyor. Ben sizin anne annenizin baba annenizin hangisini kabul edersen yani fazla uğraşamıyorum amma çok seviyorum Gine’de etraflarında dönüyorum. Kapım açık izmirdesin beklerim.selamlar sağlıkla kal. |
Kaktüs....
2 Eklenti(ler)
Kaktüsleri seviyorum.
|
O kadar güzel ki hepsiyle sevgiyle, ilgiyle büyütüldükleri belli oluyor. Ne keyifli olur baharda görüşelim mutlaka, sizi tanımak çok isterim. : ‘ )
|
...............
2 Eklenti(ler)
Sukulent güzelliği.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025