![]() |
1 Eklenti(ler)
Günaydın.
|
Gül teyzeciğim bunlar nasıl da çıldırmışlar böyle:))) muhteşem görünüyorlar.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İsim özürlüyüm
Bu sukulentimde kendince çicekleniyor. |
Oscularia deltoides geçen seneye göre çok gelişti, serpildi....Bu kış bizi donduran soğuk ona iyi geldi, çiçek sayısında da bir hayli artış var...Veee karşınızda Oscularia deltoides.......
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Gül Hanım bu ne güzellik böyle.. Muhteşem olmuş ;)
|
Muhteşem muhteşem:)
|
Gül teyzeciğim Maşallah, harika çiçeklenmiş:)
|
Yine harkulade! :)
|
GÜL ablacığım ne kadar güzel bir çiçeklenme o maşallah
Yazımı sonradan düzelttim kızmanızdan korkmuştum. İnsanların kırılmasını asla istemem o zamn gül anne diyebilirim size. SEVGİYLE KALIN |
Sevgili Arkadaşlar,
Gerçekten muhteşem değil mi? Dün gece salonda duruyordu, kokusu koridordan mutfağıma kadar ulaşıyordu...Çok da hoş, bayıcı olmayan bir kokusu var..... |
Alıntı:
|
Gül Ablam,
Hepsi çok güzel gelişmişler. Elinizin uğuru belli oluyor. Selamlarımla... |
Sevgili Gül Hanım, hakikaten bitkileriniz çok güzeller. Sevildiklerini anlamış bitkileriniz. Ellerinize sağlık. Lampranthus coşmuş, çiçekten yaprakları gözükmüyor maşallah.
Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
Kaktüsler sukulentler peş peşe açmaya başladı, balkonlarımız şenlendikçe şenleniyor....
|
Ellerinize sağlık Gül hanım,
Gerçekten şenlenmiş balkonunuz:) |
1 Eklenti(ler)
Turuncu güzellik......
|
1 Eklenti(ler)
İsimsiz güzel.....
|
2 Eklenti(ler)
Sukulentler coştukça coşuyor.
|
Tek kelimeyle muhteşemler. Ellerinize sağlık.
|
Gül teyzeciğim senin bu güzelleri benim tembellere göstersem faydası olurmu acaba yayılıp duruyorlar hiç çiçek açmak gibi bir durumları yok. Seninkiler çok güzeller maşallah:)
|
1 Eklenti(ler)
Geliyor.
|
Normalde kaktüs hiç sevmem burada gördüklerimin bu adar güzel olması benı çok şaşırttı :) bilgisayarın yanına koyulduğunda zararlıları engelledıklerını soylemişlerdi
|
Maşallah ellerinden öpüyorum.
|
Sevgili Gül Batur Hanım, çiçeklerinize bakmaya doyamadım...Ne kadar çoşkulular... Sukkulentlerin sırrını çözmüşsünüz. Bu güzel fotoğraflarla birçok kişiyi sukkulent hastası yapabilirsiniz, sanırım ben de de belirtiler başladı:)
Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler, bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığınız için... Selam ve sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgilerimle... |
2 Eklenti(ler)
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu ve mutlu olsun......
|
Maşallah abla insanın çatır çatır çatlayası geliyo. Bu arada anneler gününüzü kutlarım sevgiler.
|
çok ilginç ve çok güzel
|
Alıntı:
|
Sayın Gül Batur, anneler günü fotoğrafınıza bayıldım. Yavru kaktüsler annelerine kocaman turuncu çiçekler sunmuşlar sanki. Harika...
Tüm annelerin kucakları evlatları ve çiçekler ile dolu olsun. Sizin de anneler gününüz kutlu olsun... |
Alıntı:
Ne kadar güzel bir bakış açınız, ne güzel bir yorumunuz var....Çok naziksiniz, sizin de anneler gününüz kutlu olsun. |
1 Eklenti(ler)
Aşılı kaktüsten bir enstantane.....
|
5 Eklenti(ler)
Gymnocalyciumlar da açmaya başladı.....
|
Gönlümün kaktüs- sukulent BİRİNCİSİSİNİZ Gül Teyzem, saygıyla ellerinizden öpüyorum. Muhteşem çiçekler, muhteşem fotoğraflar...
|
Sevgili Gül Hanım, hakikaten çok güzeller, ne güzel açmış kaktüsleriniz. Sevildikleri belli bitkilerinizin. Sizi güzel çiçekleriyle mutlu etme konusunda yarışır halleri var tüm bitkilerinizin. Hele aşılı Chamaecereus yok mu... Harika.
|
Gül hanım kaktüslerinizi ağzım açık sayfa sayfa izledim.. Oscularia deltoides'in adını bilmediğiniz günlerden bu güne ne kadar serpilmiş gelişmiş. Taşınma hikayeniz bana kendimi düşündürdü. 10'u geçmeyen çiçeğimi bile taşırken zorlanacağımı fark ettim :))) Yeşil el denilen, sihirli ellerden sizinkiler de galiba.. Aslen izmirli değilim ama izmire gelebilirsem Oscularia'nızdan bir dal istemek yüzsüzlüğünü gösterirsem bana kızmazsınız değil mi? Heyecanla yeni resimlerinizi bekliyorum..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025