![]() |
Alıntı:
|
Vildan hanımcım merhaba; sorsamda birşey farketmiyorki. Bizim tarafa yolculuk olacağını bilsem hepsini sorarım hatta fotolarını eklemediklerini de. Hep kuşlar başka yanlara gidiyor;):p
|
Özlemiştik sizi.. Çiçeklerle gelmek güzel bir sürpriz oldu.
Hoşgeldiniz...Teşekkürler... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Asuman karabatak gibisin:p Seni bulamıyoruzki gelelim:p
|
5 Eklenti(ler)
Açtık biz,
Kaçtık ılık bir cam önüne. Batırdık çiçeklerimizi, nasırlaşmış ellerinize. Aktık biz Ilık bir rüzgar gibi dokunup gözlerinize. Eklenti 188549 Eklenti 188550 Eklenti 188551 Eklenti 188552 Eklenti 188553 |
Nerelerdesin güzel kızım :( Çok merak ettim seni unuttun Hatice anneni buralarda :)
Ne güzel açmışlar maşallah .Millinin rengi güzelmiş. |
Sitenin gülleri kayıp oldumu,yerleri belli oluyor canım nerelerdesin.
Kaktüsler çiçek açmış maşallah. |
Alıntı:
Annem unutur muyum hiç? Biraz yoğunum bu aralar o kadar. Çok teşekkür ederim beğendiğin için. Öptüm kocaman.. Alıntı:
|
Resimleri çok beğendim doğrusu. Çokta güzel çiçeklenmişler.
|
Sayın asumandilek, bitkilerinize çok iyi baktığınız belli ki bu mevsimde çiçeklerini saklamışlar sizin için. Ben mammillaria ların çiçeklerini pek bir beğendim. Tebrikler.
|
Güzel çiçeklerle yeniden hoşgeldiniz sayın Asuman Dilek hanım.
Sevgi olunca sevginin karşılığı yaz/kış demeden çiçek olarak size geri dönüyor demek ki! |
Asuman'cığım bu güzeller insanın içini açıyor çok güzeller:)
|
Çok güzeller...
|
Sevgili ayse_afyonlu, AizoaceaeFAN, skaraca, günebakan ve aysahay çok çok çok teşekkürler güzel dilekleriniz ve beğeniniz için.
Bu arada sevgili Günebakan o avatarınzdaki efe püskülüne bayıldım ben. Nasıl bugüne dek görmemiş, dikkat etmemişim bilmiyorum. En kısa zamanda sipariş edilecek diye not düştüm görür görmez. Muhteşem bi renk cümbüşü, püsküleri insana enerji verir onun. :)) |
Sağol Asuman'cığım bende benzeri var Hhatice balkonunda çiçek açmış halini görebilirsin:)
|
Harika görünüyorlar :)
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili Elif... |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 195041
Eklenti 195042 Eklenti 195043 Bu kaktüsümün üzerindeki turuncu lekeler korkuttu beni. Ne olduklarını çözemediğim için belki bilen bir arkadaşımız bana yardımcı olur diye düşündüm. Umarım kötü bir şey değildir... :confused: Eklenti 195044 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ve yeni dostlarımız... :))
Eklenti 195430 Eklenti 195431 Eklenti 195432 Eklenti 195433 Eklenti 195434 |
Bugün siteye girince kaktüsseverlerin hemen hemen birçoğunun yeni bitki edindiğini gördüm. Yeni bitkileri izlemek çok keyifli oluyor. Güle güle yetiştirin hepsini. Hepsi birbirinden güzeller. Umarım çiçeklenmiş hallerini de görebiliriz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Asuman üçüncü fotoğraftakine bittim;) Güle güle büyüt hepsini
|
Alıntı:
Alıntı:
Hocam çok teşekkürler. Sizin de olur inşallah. |
Sayın asumandilek yeni bitkileriniz hayırlı olsun. Bu arada üçlü kaktüs saksısı sevgili Taner beyin uygulaması. Güle güle büyütün.
|
Asuman Hanım, Güle güle büyütün..
|
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sağsalim evimize geldik. Pembe saksılarımıza yerleştik. Yeni arkadaşlarla eskiler sarıldık koklaştık bir güzel. :))
Eklenti 195919 Eklenti 195920 Eklenti 195921 Eklenti 195922 Eklenti 195923 |
|
Alıntı:
Hocam keşke ben bilsem. :)) Bilen biri bizi aydınlatır en kısa zamanda inşallah. :)) |
Yeni güzellerini güle güle büyüt Asuman'cığım çok güzeller:)
|
Sayın asumandilek yeni bitkilerinizi iyi günlerde büyütün. Hepside birbirinden güzel. Sayın sevim.K' nın beğendiği kaktüs benimde ilgimi çekti. Değişik bir yapısı var. Güzel bir kaktüs. Hemen altındakide hiç fena değil. Çiçeklerini de görün inşallah.
|
Bahsedilen kaktüs bana Euphorbia gibi geldi ama emin olamadım. E. horrida olabilir belki.
İncelemek lazım. Bu arada Asuman Hanım yeniler çok güzeller. Güle güle yetiştirin. |
asumandilek çiçekleriniz çok güzel ve bakımlı maşallah. Ellerinize sağlık. Gördügüm kadarıyla emeklerinizin karsılığını da alıyorsuzuz...
|
Euphorbia mitriformis gibi duruyor ama yine de kontrol etmekte yarar var. Yeni güzelleriniz birarada çok güzel duruyorlar Sayın Asumandilek. Sağlık ve mutlulukla büyütün hepsini.
|
5 Eklenti(ler)
Yoğun uğraşlarım sonucu artık kaktüs getiren bir çiçekçimiz oldu bizimde. :) Taner bey'den çiçekçimizin ilk siparişine iliştirdiğim minikler dün sağsalim bana ulaştı. Hepsi tomurcuklu olunca pek mutlu olduğumu tahmin etmeniz zor olmaz sanırım. Sizi minik arkadaşlarımla tanıştırayım artık...
Eklenti 200245 Eklenti 200246 Eklenti 200247 Eklenti 200248 Eklenti 200249 |
3 Eklenti(ler)
Bitmediii... :dilli:
Eklenti 200250 Eklenti 200251 Ve bu da eskilerin kaynaşması. :) Henüz acemiyim bu konu da ama çalışıyorum. Eklenti 200252 Bu arada 1 saat içinde hazırlanıp Cemoyu hazır ve nazır bir şekilde bekliyor olmam gerekiyor. Uyku derseniz tık yok. Umarım toplantıda bir masada sızıp kalmam. :)) Heycan mı yaptım ne? |
Ne sızıp kalması maşallah Zımba gibiydin Asuman.
Yeni kaktüslerin de süpermiş, güle güle büyüsünlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025