![]() |
çok güzeller hepsine bayıldım ben daha yolun yarısında bile değilmişim sizin kaktüsleri görünce öyle düşündüm :)
|
kaktüslerinizin hepsi birbirinden güzel güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah :)
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu seneki çiçeği geçen senekinden biraz daha küçük. Bakımını Taner Bey değil de ben yaptığım için heralde =))
Echinocereus Weinbergii |
Teşekkürler bu güzel sunumlar için. Ben sayfanızı ihmal etmişim ve siz çok güzel yol almışsınız. Kaktüslere ve güzel çiçeklerine bayıldım.
|
Teşekkür ederim. Şimdi saydım 120 saksı olmuş kaktüslerim =) Taner Bey sitesini tekrardan açsa da tür sayımı arttırsam diye bekliyorum.
|
Alıntı:
|
=)) Önce türleri sayayım dedim. Sonra vazgeçtim. Malum 120 saksıdan bazıları aynı çeşit. Bir ara vakit bulup türünü yeni öğrendiklerimi ve aynı türden olanları etiketlemem gerek.
|
5 Eklenti(ler)
Cristatalarım... İlki hariç hepsi Kaya Bey'den alındı.
Austrocylindropuntia Vestita Cristata Eklenti 390220 Opuntia Cylindrica Cristata (?) Eklenti 390221 (?) Eklenti 390222 Mammillaria Elongata Cristata Eklenti 390223 Eklenti 390224 |
1 Eklenti(ler)
Çiçek açan hediye miniğim.
Mammillaria Prolifera |
2 Eklenti(ler)
Haftasonu Ağaçlar A.Ş.'den aldığım kaktüslerim.
Euphorbia Aeruginosa Eklenti 394929 (?) Eklenti 394930 |
Sayın ninina84 hayırlı olsun yeni kaktüsleriniz. Özellikle Euphorbia Aeruginosa çok güzel görünüyor. Köyceğiz'de görmüştüm fakat satılık olmadığını söylemişlerdi. Çiçekli hali daha da güzelmiş :) Tekrar hayırlı olsun güzel günlerde büyütmeniz dileğiyle.
|
Teşekkür ederim. Euphorbia annemin seçimiydi. Çiçeğinin rengini çok beğendi. Haksız da sayılmaz.
|
1 Eklenti(ler)
Ağaçlar A.Ş.'den aldığım ve bulduğuma çok sevindiğim kaktüsüm. Rebutia Marsoneri olabilir mi? Çiçek rengi resimdeki kadar açık sarı değil; biraz turuncu karıştırılmış gibi.
Rebutia ve Sulcorebutia türleri en sevdiklerim. Mümkün olduğunca onlardan toplamaya çalışıyorum. Ama çiçeksiz olduklarında ayırt etmem zor oluyor. |
2 Eklenti(ler)
Mammillaria Spinossisima Kırmızı Diken
|
1 Eklenti(ler)
Dün çiçekleri biraz zedelendi =(
Notocactus Buiningii |
1 Eklenti(ler)
Astrophytum Crassispinoides
|
1 Eklenti(ler)
Bakımı hakkında hiçbir fikrim yok. Bakalım yaşatabilecek miyim.
Sinningia Leucotricha |
1 Eklenti(ler)
Yeni çiçekleri ilkinden daha güzel açtı. 173 numaralı mesaj ikinci resimdeki kaktüsüm.
|
Gerçekten çok güzel açmışlar sayın ninina84 diğerleri gibi bununda keyfi yerinde görünüyor =)
|
2 Eklenti(ler)
9 numaralı mesajdaki Obesa 3 senede oldukça büyüdü ve şekli düzeldi.
Euphorbia Obesa Eklenti 405867 Eklenti 405868 |
1 Eklenti(ler)
Her sene çiçek açan kaktüslerimden biri.
Astrophytum Asterias |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Pygmaeocereus Akersii
|
1 Eklenti(ler)
Neochilenia Paucicostata
|
4 Eklenti(ler)
Rebutia Albiflora
Eklenti 413485 Rebutia Senilis (?) Eklenti 413486 Sulcorebutia Vasquesiana Eklenti 413487 Sulcorebutia Raushii Mor/Yeşil Eklenti 413488 |
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium Andreae
|
2 Eklenti(ler)
Parodia Mairanana
|
2 Eklenti(ler)
Geçen seneki "bunlar pek kokmuyor" yorumumu geri alıyorum. Berbat kokuyor =)
Huernia Keniensis Nairobiensis |
4 Eklenti(ler)
Echinopsis Kermesina
|
Hepsi harikalar. Sanırım dışarda güneşte duruyorlar...
|
Teşekkür ederim. Güneye bakan kapalı balkonda duruyorlar. Cam genelde kapalı oluyor ama aldıkları güneş açmalarına yetiyor.
|
Moderatörlere söyleyelim, sizin sayfanız için hepsini beğen düğmesi koysunlar, tek tek beğenmek zor oluyor..
|
2 Eklenti(ler)
Yazın son çiçekleri. Benim gibi onlar da kış mevsiminin yaklaştığını kabul etmek istemiyorlar =)
Farklı bir renk açar ümidiyle Bauhaus'tan aldığım türünü bilmediğim Echinopsis. Echinopsis ? |
1 Eklenti(ler)
Piaranthus Pillansii Inconstrans
|
Teşekkürler bu güzel sayfa için. Kakötüs ve sukkulent sevginiz hiç bitmesin ve biz bu güzel gelişmeleri izleyelim, sevgiyle......
|
Aman ALLAHım bu ne güzellik....
|
Teşekkür ederim. Bir de arada beni üzmeseler... O büyük kırmızı çiçekli Kermesina'yı kaybettim. Taner Bey'den almıştım zamanında. Ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Nohut kadar bir yavrusu vardı. Onu diktim ama çiçek açacak boya gelmesi kim bilir kaç sene sürecek =(
|
4 Eklenti(ler)
Ocak Çiçekleri
Mammillaria Bombycina Eklenti 465463 Mammillaria Prolifera Eklenti 465466 Rebutia Marsoneri (?) Eklenti 465465 Eklenti 485463 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025