![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-10-2018
|
ve paketten çıkan hazinelerim
karşınızda hazinem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
uzun yoldan geldiler toprakla kavuşturdum
toprakla buluştular. ancak uygun saksım olmadığı için biraz karışık oldu. yeni saksılar temin edince yenileyeceğim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
o kadar çokki
o kadar çok çeşit varki SEVGİ DURUL ablacım. hepsini bir arada yaptım en kısa zamanda düzenleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
isimleri ne acaba
bu ikisinin isminden emin değilim. uzun olan atlas çiceğimi acaba ? birde minik bebeğin ismi? ![]() Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Bir Gecelik Gelin). ![]() Graptopetalum paraguayense pinky. Düzenleyen egem2005 : 22-11-2018 saat 11:52 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Diğer minik Graptopetalum paraguayense pinky. Sevgili egem2005, sayfanız hayırlı olsun. Torun baktığım için mesajlarınıza cevap veremedim. Şu anda uyuyor ve ben fırsatı değerlendirdim. ![]() Miniklerinizi güle güle büyütün. Tek yapmanız gereken fazla sudan kaçınmak. Tutup gelişme aşamasında sadece fısfısla sulayın. Hepsi nazsız bitkiler, çoğu dona dayanıklı, baharda gelişmeleriyle sizi sevindireceklerdir. Sevgiyle... Alttaki graptopetalum değil, Echeveria purpusorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
Bilgiye ulaşmak da kolay değildi o zamanlar... Sonradan öğrenmiştim ki, diktiğim kaktüs ve sukulent çeliklerini ayırdıktan sonra kurumaya bırakmayıp hemen toprağa diktiğim için çürüyorlarmış... Sırf bu nedenden kaybettiğim bitkinin haddi hesabı yoktur... Şimdi bilgiye kolay ulaşabiliyoruz, internet sayesinde neler öğrendik neler...Umarım diktiklerinizin hepsi tutar, büyür ve bol bol yavrular verirler... |
|
|
|
|
![]() |
|
|