![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende de epey çeşit oldu echinopsisler, ancak hibrit oldukları için çabuk büyümüyor ve yavru da pek vermiyorlar. Minik minik yavrular olan çeşitler vardı bende de ama, çok ilgilenemiyorum balkonla bakmam lazım. Takasa bende açığım. Bir kaç çeşit ilk defa açacaktı, ancak tomurcuklar döküldü galiba. Ya da üzerinde duruyorlar, açmayı bekliyorlar. Çıkacak renkleri merakla bekliyorum, çünkü bazen mevcut resimdeki gibi çıkmıyor renkler, hava şartları, güneş görme durumları vs. etkiliyor renk tonlarını. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Seneye bakacağız artık bu sene bitti artık. çok talep oldu almak isteyenler yönünden ben böyle bir talep olduğunu hiç bilmiyordum fakat talep arz kısmını karşılamak çok zor çünkü çiçeği üstünde olsun isteniyor hep. Echinopsis red 2 adet tomurcuk verdi pembe olanı ise üstünde tomurcuk mu yavrumu olduğu belirsiz bir sürü sürgün ile doldu. Red çok iyi talebe sahip ama çeliklerini yollamadan önce hep almış veren kişi körlendiyse bir daha üreyemeyecek demektir. insan eli ile de kısırlaşabiliyor bitkiler maalesef ): |
|
|
|
![]() |
|
|