![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Evet biraz uzun boylu oldular evin en iyi ışık alan yerindeydiler (kapalı teras) ama yetersiz tabi.şimdi havalar soğuduğu için buzdolabının üzerine aldım inşallah bir daha ki yaza kadar toparlarlar ya da yeşil soğan olma yolun da ilerleyecekler. Boyutları çok az gelişti biraz daha büyüdükleri belli olduğun da resim yüklerim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili A_NOMADın gönderdiği bir gecelik gelinler bugün geldi çok mutlu oldum buradan tekrar çok teşekkür ederim ![]() AYRICA HEPSİ KÖKLÜ ![]() ![]() ![]() ![]() Bunların da saksısını yeni değiştirmiştim ekliyeyim bari... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sağ salim kavuşmanıza çok sevindim, güle güle büyütün ![]() Ben şimdi arkadaşların kimliklerini de belirteyim, üstlerine yazmayı unutmuştum: İlk fotoğraftaki ''Epiphyllum chi chi castenango'' İkinci fotoğraf en sağdaki uzun vatandaş ''Epiphyllum curio'' İkinci fotoğraf ortadaki (ucundan sürgün çıkartmış olan) ''Epiphyllum Klaus Paetz'' İkinci fotoğraf en soldaki (isminden %100 emin değilim ama...) ''Epiphyllum emperors dream'' Ve üçüncü fotoğraftakilerin her ikisi de bir gecelik gelin yani ''Epiphyllum oxypetalum'' |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
isimleri söylediniz ama ben aklımda tutabilir miyim bilmiyorum o yüzden artık isimleri nomad ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|