![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Ortadaki güzelime baktıkça aklıma A_NOMAD ve ayşesi gelir hep neyse ki en son katta oturuyoruz diye içim rahat olurdu ama geçen gün hain güvercin saldırısına uğradık ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda yine birazı kendi kopan birazı benim kopardığım mini üretim yerimiz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
bu sefer oldu gibi galiba ![]() ![]() ![]() bunlara zürafa demek daha uygun oldu arkada Akçabardağın gönderdiği kaktüsümde yavrulamaya başladı ![]() ![]() yeni ofisimde ayrı bir odam olunca birazını taşıdım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
uzun zamandır yazmadığım sayfama kötü bir haberle geri dönüyorum UNLU BİT... önceleri üzerindeki beyazlıkları suyun kireç kalıntıları sanıyordum ama bu sabah yaprak diplerini görünce şok oldum ve hemen birkaçını söküp muslukta makyaj fırçasıyla sabunladım. sonrasında burda yazılanlar aklıma gelince arap sabunu olmadığı için bulaşık deterjanı ve sıvı yağı suda karıştırıp diğerlerine spreyledim bir saat sonra normal su ile üslerinden geçtim. Umarım bundan sonra ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikir verebilirsiniz.sabah telaşla bitlerin resmini çekmeyi unuttum ama şimdi ki halleri parlak sanırım yağdan dolayı tabi deterjanlı su topragına da karıştı umarım birşey olmaz. bitli olanların topragını da fırın da ısıttım yani o kadar topragı eve getirmek çok zor olmuştu ve atmaya kıyamadım ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
İkeda bulduğum tek sağlıklı kaktüs kışın gittiğim zamanlar da daha çok çeşit ve sağlıklıları vardı sanki ![]() İşten ayrılınca tekrar benim gibi evine dönenler üzüldüğüm tek şey orada daha iyi güneş alıyor olmalarıydı. Yan taraf da köşesi görünen minik seram lithops tohumlarım seneye öldürmeden büyütebilirsem bayağı bir lithopsum olacak başarabilirsem resimleri o zaman gururla paylaşırım ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
İşte bir aylık lithops yavrularım minik seraların da şimdilik mutlular hergün kapağını açıp havalandırıyorum. dağınık duruyorlar ama düzeltmeye cesaret edemedim. Yan yatmamaları için biraz daha kum dökmeyi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|