![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sn. Murat Yıldız saksılar da toprağın üstüne koyduğunuz küçük küçük taşlar nedir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
sukulentleriniz çok güzel saksılarda çok yakışmış ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Bir çırpıda zevkle gezdim bütün sayfaları.Dizayn harika, fotoğraf kalitesi çok güzel, hepsinden güzeli bitkiler, emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2014
|
Alıntı:
Merhaba, sayfanız çok güzel. Bu saksıda kullandığınız taşların özelliği nedir ve nerden temin ediyorsunuz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saksıdaki taşın ismi lava taşı..lav taşı'da deniliyor.Bildiğim kadarıyla toprak karışımlarında kullanılıyor..su tutma özelliği var.Ben toprak karışımlarında kullanmıyorum.Sadece toprağın görünmesini istemediğim saksılarda kullanıyorum..internet üzerinden satın alabilirsiniz.. Şeyma Çiçeklikten alabilirsiniz..orda görmüştüm..Kullanırken dikkat etmekte fayda var toprağın nemli kalmasına sebep olabilir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Bilgi için teşekkürler. Anladığım kadarıyla çiçeklerin tamamını lav taşına dikmiyorsunuz sadece toprağın en üstüne lav taşı ekliyorsunuz. Tasarımlarınız ve çiçeklerini harika paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
![]() Son sulama doğal yolla oldu...Gerçi biraz fazla oldu ama olsun..kış boyu artık suya gereksinimleri olmaz..Kaktüs bahçemin yerini değiştirme zamanı geldi sanırım..Artık yağan yağmurlar kaktüslerin çürümedine neden olabilir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
![]() 35 Numaralı mesaj'da fotoğrafı olan Senecio rowleyanus kötüleşmeye başlamıştı..Söküp yeniden diktim..Bu saksıda ki güzel oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Sayın murattyildizz, kaktüs ve sukulentleriniz harika. Sunumlarınız çok daha güzel gösteriyor. Özellikle sukulentleriniz su kabaklarına, su kabaklarınız sukulentlere çok yakışmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Süper ötesi bir ortam oluşmuş. Çok güzeller özellikle ismi Tavşan Kaktüs olsa gerek harika gözüküyor. Tavşanlarınız İlerde çoğalırda paylaşmak isterseniz biz burdayız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
![]() Crassula ovata güneşe doğru uzayıp gitti..Bu da formunun bozulmasına sebep oluyor. ![]() Aynı saksıdaki Crassulla gollum daha iyi durumda...Saksının yerini değiştirdim,güneşle daha erken buluşacak..umarım düzelir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2014
|
sn murat yıldız sayfayı 3 kere baştan sona dolaştım uzun uzun seyrettim ... muhtemelen yarın ve gelecek günlerde yine gezerim ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
![]() Saksıının küçük geldiğini düşündüğüm Crassulları daha büyük bir saksıya aldım..Saksı değişimi sırasında biraz da zenginlestirdim..Tomurcuk vermiş Senecio yu hiç oynatmadan Crassulla'lari ve ismini bilmedigim başka bir türü ilave ettim.. Formunu kaybetmiş olduğunu düşündüğüm Crassulla Ovata'nın dallarını balkon demirlerine bağlayarak daha düzgün hale getirmeye çalısacağım..Zaman içerisinde fotoğraflayıp sizinle de paylaşırım....😃 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
![]() Crassula'ların yaprak yapıları çok güzel..Fakat benimkiler güneşten istedikleri gibi yararlanamadıkları için o guzel formlarında değiller..Senecio zamansız mı tomurcuk verdi..Bilemedim..Ama beni mutlu ettiler ..😃😃😃 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çok güzel görüntüler. Bitkilerin güzelliği bir yana, birazda yakıştırmak önemli. (Yeşilin tonları) Özellikle 168 mesajdaki düzenlemelere bayıldım. Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Hayır, tam zamanında... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birbirlerine yakışıyorlar..Kalabalıktan hoşlanıyorlar 😃😃😃 ...Mutlular,biraz güneş eksikleri var..onuda halledersem daha güzel olacaklar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Tebrikler tasarımlarınız çok güzel zevkle izliyorum. Ayrıca bu çiçekler toprak saksıylada bir başka güzel oluyorlar. Birde Opuntia subulata kaktüs gurubumu suklent gurubunamı giriyor yani Crassullar ile aynı oranda suyu severler mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle teşekkür ediyorum..Beğenmenize sevindim 😁..Crassular direk saksıya dikili.Opuntia saksısıyla büyük saksıya dikili..Ama Opuntia 'yı başka bir Crassula türüyle değistireceğim..Orda güzel durmuyor..Elimde bir gurup arkadaşının gönderdiği Crassula Ovatanın daha büyük yapraklısı var..Onunla yer değiştireceğim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
kaktüs, kaktüs çiçeği, sukulentlerim |
|
|