agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni1052Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-12-2015, 21:31   #1
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sinbas Mesajı Göster
Yeni fark ediyorum sayfanızı hangi kuytu köşede saklanıyordu bu güzeller.

İlk burada duydum Sukulent ismini, bir haylı de meraklısı var en sonunda bana da bulaştıracaksınız bu işi.

Ellerinize sağlık çok güzel ve sağlıklılar...
Sayfama hoş gelmişsiniz Sn. sinbas. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..

Sukulent ismini ("Succulent" olarak) ben yıllardır biliyordum da siteye üyeliğimden beri kullanıyorum. Ben eskiden "etli yapraklı bitki" derdim çok uzun ve sıkıcı bulunca "Sukulente" geçtim

Sitede Sukulent ve kaktüs meraklıları yıllardır varmış ben de yeni yeni araştırıyorum ama ülkemizde sanırım son 1-2 yıldır bulunabilen türler ve üretilen hibridler daha bir çoğaldı anladığım kadarıyla. Değişik, rengarenk bitkiler, az yer kaplayıp çok güzel çiçek açıyorlar. Size de bulaşsın efendim bir zararı olmaz En fazla hayatınıza yeni renkler katmış olursunuz...

Saygılar...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2015, 23:03   #2
Ağaç Dostu

sinbas's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Sayfama hoş gelmişsiniz Sn. sinbas. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..

Sukulent ismini ("Succulent" olarak) ben yıllardır biliyordum da siteye üyeliğimden beri kullanıyorum. Ben eskiden "etli yapraklı bitki" derdim çok uzun ve sıkıcı bulunca "Sukulente" geçtim

Sitede Sukulent ve kaktüs meraklıları yıllardır varmış ben de yeni yeni araştırıyorum ama ülkemizde sanırım son 1-2 yıldır bulunabilen türler ve üretilen hibridler daha bir çoğaldı anladığım kadarıyla. Değişik, rengarenk bitkiler, az yer kaplayıp çok güzel çiçek açıyorlar. Size de bulaşsın efendim bir zararı olmaz En fazla hayatınıza yeni renkler katmış olursunuz...

Saygılar...
Bende hiç sukulent yok ancak çocukluğumda bazı türlerinin olduğunu şimdi hatırlıyorum Annem yetiştirirdi kendine göre de isimler takardı.
Kaktüs olarak Yılan kaktüs, kaynana yumruğu, kaynana dili ve damat bohçası denilenlerden yetiştirmiştim hepsi bu! şu an hiç biri yok.

Galiba bakımı kolay olur diye dönüş yapabilirim.

Saygılar...

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
kalanchoe blossfeldiana, kalanchoe manginii, sedum palmeri, sedum rupestre 'angelina', sempervivum sp.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025