![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2011
|
İlk kahramanımızı gösterebildim sizlere Dedimya aşk tutulması ! yana yakıla kaktüs kaktüs diye dolanıyorum evde güneydogudayız en uygun yer ama yok yok yok netten alışveriş aklıma gelmiyor o dönem ama tohum getirtiyorum ,buraları okuyup hatmediyorum .... Ama aşkolsun sizlere hiç demediniz yavrucum domatesmi yetistiriyorsun tohumla o hayran oldugun sayfalardaki gibi bir koleksiyona sahip olamassın , ben bilmiyordum ögrendim ama kaktüs, sukulent, adenium , nolina ,lithops ekildi goreceksiniz saksım yok toprak yok biraz netten biraz bahceden biraz marketten torf mutfaktaki kap kaçak derken benim ev söyle bir hal aldı ben elimde fenerle günün büyük kısmını inceleme yaparak geciriyorum bu dönem konu, komşu,eş, dost benden ve kaktüs sevdamdan bıkıyor iki arkadaştan söz alıyorum yavru kaktüs sahibi olacagım ![]() Tohumlar yavaş büyüyormuş! Bilmiyordum ![]() ![]() ![]() İlk olarak şu minikler hani yogurt ambalajında olanlar buradan bir arkadaştan hediye geldi nasıl mutlu oldum tahmin edin Sonra şu plastık bardaklardaki arkadaşlarımdan geldi tamam dedim artık kaktüsüm var rahatlayabilirim ama olmadı 1 yılı geçti ne kadar çoğaldılar ama bu sevdanın sonu yok galiba ne dersiniz ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() İşte bu şekilde günler günleri kovalarken paylaşım kısmında bir arkadaşımız kaktüslerimi paylaşmak istiyorum yazdı veee sonuç ilk resim o koliyi gördüm yaa anlatamam kocamandı yaya gitmiştim kargo şubesine sokakta oturup koliyi eşelememek için nasıl kendimi tuttum hala inanamıyorum opuntialar , silvestri, senecio rowleyanus vs. Vs.( isimleride ögreniyorum yavaştan bu aralar ) ) Sonraları bende paylaştım yavrular nasıl bir mutluluk olduğunu bildiğimden ... Saksı falanda buldum artık az biraz çeşitte çok ohh değmeyin keyfime silvestri çicek verdi hayatımın ilk kaktüs çicegi öyle az buz birşey değil bu isyerdim yurt çapında bu olay kutlansın Opuntia basta cicek sandım sürgünmüs , olsun oda güzel içimden gelmeyerek dedim ki bu sefer tamam çokk kaktüsüm var ! Sizce burada bittimi hikayem ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bastakı güzel saksılı üçlü migros ganimetleri buralarda pek kaktüs bulamıyorum çok saglıklı değillerdi ama dayanamadım bulunca kocamanlar evlilik yıldönümü arfesi tarihe denk gelincede sorunsuz ,tepkisiz aileye katıldılar ![]() 2. Fotograf 1. Koçtaş seferinden ( 2. Seferi hasretle bekliyorum) Eskisehir ziyaretinde koçtaş koçtaçççç inlemelerimin getirisi 14 adet yeni bebekle uzun bir yolculuk gerçekleştirdik . Silikonlardan her kaktüs sever gibi bende çok şikayetciyim ![]() Ufak tefek hasarlarda kurtarma işlemleri tamamlandı .Hala ayni saksılarinda ve kötü topraktalar bahara yeni saksılarına taşınacaklar. |
|
|
|
![]() |
|
|