![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Automn joy Doğuya bakan bahçedeki bitkim Haziran ayında çiçeklenirken, ![]() ![]() Batıya bakan bahçedeki daha yeni yeni tomurcuklanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik echeveria set oliver bana sürpriz yaptı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Delosperma cooperi Artık iyice yaşlandı dipleri kurumaya başladı yenilenmesi gerekiyor ![]() ona rağmen yaz boyunca çiçeği hiç eksik olmuyor. ![]() ![]() Bunun adını bilmiyorum (üstünde kinin kankası) sonunda çiçekli halini yakalayabildim ![]() güneş varken açık, güneş gider gitmez hemen kapanıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Automn joy ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
huernia schneideriana Geldiğinden beri kapalı balkonda asılı tutuyordum ortamı sevmedi sanırım ![]() her geçen gün kötüye gitmeye başlayınca bu sene yazı dış mekanda geçirdi. Gün günden kendini oldukça toparladı ve bir tane de sürpriz yapmış ![]() Çiçeği baş parmağımın tırnağı büyüklüğünde minik bir çiçek. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tek kalan kırmızı emektar Kalançhoem, diğerleri hepsi ölüp, ya da bitlenip gitti yere düştü saksısı kırıldı toprağı dağırma dağın oldu ama yine de ayakta. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Delosperma cooperi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Chamaecerus Silvestri, Artık çok yaşlandı yeniden tazelemem gerekiyor, yaşlanmasına rağmen yine de çiçeklenmeye devam ediyor ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|