![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Acem çeliklerim beni utandırmadılar. Küçücük canlarıyla bakın ne güzelde açtılar. ![]() , ,![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dolesperma
2 sene önce bir balkonda gördüğüm dolesperma yı çok sevmiştim. Nereden bulabilirim diye de hep araştırma içindeydim ki nihayet pazarda karşılaşıverdim. İşte benim güzelim. Bu arada sokakta yürürken hep gözüm balkon ve bahçelerde, acaba birgün bu sebepten dolayı başım ağrır mı? , ,Çiçeğimi Safinaz a emanet ettim, daha önceki emanetlerime iyi bakamamıştı bakalım yeni çiçeğine iyi bakacakmı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Acem halısının nihayet görüntüsünü yakalayabildim. Aşağıya sarkanlar da Amerikan Sarmaşığı. Baharda hem uç dallarından çelik alarak çoğalttım hemde yeni fideler aldım. İstediğim forma sanırım seneye gelecekler. , ,![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Emine hn. beğenileriniz için çok teşekkürler. Hoşgeldiniz. ![]() Minik yılbaşı çiçeğimi geçen kış yapraktan yetiştirdim. Diğeri daha fazla gelişti ama bu miniciğim 3 yaprağı ile çiçek açmaya çalışıyor. Yakında açmış halini görmek üzere... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim sayfamda Dolesperma her zaman vardı gözünüzden kaçmış demekki,sarı kazayağı'da güzelmiş hanii, emeklerinize sağlık. Saygı ve selamlar |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sevgi Gözünüz aydın Kaynana topuzu ikiside10-15 güne kadar gece yarısı açar kaçırmayın. Gymnocalycium bruchii çiçekleri ise 4-5 gün güneşi gördükçe açar iyi seyirler. Saygılar |
|
|
|
|
![]() |
|
|