![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Işin ilginç tarafı bu kaktüsümü bana kayınvalidem getirmişti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Acem halısı ( Lampranthus roseus)
Acem halılarını geçen baharda 5 küçük saksı almıştım. Yaz sonuna kadar bu hale gelmişti. Kışıda bahçede geçirdi. Havaların ısınmasıyla farklı saksılarda farklı kombinasyon düşüncelerim var. Yeni ve çiçekli hallerinde görüşmek üzere. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Acem halısı ( Lampranthus roseus)
Uç sürgünlerden çelik alarak projeme destek amaçlı üretim yapmaya başladım. Etrafındaki çamurlar için özür dilerim. Büyük saksı içindelerdi objektife görüntü vermek için yere indiler. Tekrar yerlerine geçtiler. ![]() ![]() Umarım sağlıklı gelişirler ve beni utandırmazlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Acem çeliklerim beni utandırmadılar. Küçücük canlarıyla bakın ne güzelde açtılar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Dolesperma
2 sene önce bir balkonda gördüğüm dolesperma yı çok sevmiştim. Nereden bulabilirim diye de hep araştırma içindeydim ki nihayet pazarda karşılaşıverdim. İşte benim güzelim. Bu arada sokakta yürürken hep gözüm balkon ve bahçelerde, acaba birgün bu sebepten dolayı başım ağrır mı? ![]() ![]() Çiçeğimi Safinaz a emanet ettim, daha önceki emanetlerime iyi bakamamıştı bakalım yeni çiçeğine iyi bakacakmı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim sayfamda Dolesperma her zaman vardı gözünüzden kaçmış demekki,sarı kazayağı'da güzelmiş hanii, emeklerinize sağlık. Saygı ve selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|