![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Ankara'da havalar yine cozuttu maalesef, dünden beri kar atıştırıyor, gece yine eksileri gördük. Çoğu bitkiler ağaçlar uyanmaya başlamıştı halbuki, Benim sukkulent takımı yine içeri girdiler, içtima aldım acem halıları iyi gözüküyor şimdilik. (cam dışındakiler). Onları almadım, umarım dayanırlar 1-2 gün. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
gelişmeler heyecan verici :)
Merhabalar, benim sukulent takımında da hareketlenmeler başladı. Hawortia çiçek açmaya hazırlandı sabırsıklıkla bekliyorum..![]() Echeveria alttan yeni yavru yapmış, çok şaşırdım Bakalım ikili yapısı nasıl olacak, ya da ayırmak mı lazım acaba yeni yavruyu şekillenince? ![]() Lithopsların taze gövdeleri iyice belirginleşti ![]() ![]() Burritolar dal vermeye başladı, hızla uzuyorlar.. ![]() Pachyveriada da taptazecik yeni yapraklar geliyor Gövde büyümeye başladı.![]() Bugün çok az dozajda gübre verdim sulama suyuyla, sezon başlangıcı olsun diye ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
son durumlar
Merhaba herkese, Son durumları paylaşayım, Lithopslar çoğalmada sona yaklaştı ![]() çiçek açan haworthia ve balkondaki keyifli gruptan birer kare ekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah güneşi ile hafif sisleme sonrası kaya bahçelerimden kareler ![]() |
|