![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın alibaba9 öncelikle sayfanız hayırlı olsun ![]() Açıkçası Lithopsların son halini çok beğendim. İri taşlar arasında gerçekten hoş durmuşlar. Bu şekilde bitkilere sıkıntı yaratır mı emin değilim ama bence hiç değiştirmeyin taşları ![]() Bir de rica etsem, eğer araba ile gitmediyseniz, Karşıyaka seralarına nasıl gidilir, yol tarifi alabilir miyim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Merhaba sayın Gülenmelek, ben arabayla gitmiştim ama bildiğim kadar ile metronun hastane durağından karşıyakaya giden metro servisleri var. Onlarla gidebilirsiniz. Ulustan yahyalar dolmuşları olması lazım, onlar da geçer orlardan. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
sempervivum aranjmanları geliyor :)
Önceden bonsai adaylarım için yapmaya çalıştığım kaya saksılardan 3 tane daha yaptım. Bunlara da sempervivum ve sedum yerleştireceğim. Bir tanesi de yosun bahçesi olarak devam ediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın alibaba, geçen yaz toprak saksılarıma silikonla yapıştırdığım deniz kabuğu ve çakıl taşı tarzı doğal malzemeler, güneşte esneyince patır patır dökülmüşlerdi. ![]() Çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum, çok yaratıcısınız, elinize emeğinize sağlık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Sudenur, evet silikon atıyor zamanla ama başka da yapıştıracak bişey yok maalesef taşları. Belki dışından ip felan bağlarım gevşeyince ![]() Ben de sizin bahçeyi takip ediyorum ![]() selamlar, iyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
minyatür kaya bahçem 01
Dün kafamda planladığım 3 tane kaya saksıyı bugün uygulamaya döktüm. 2-3 tür sempervivum ve sedum ile doldurdum içlerini. Bu birincisi; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
minyatür kaya bahçem 02
Bu da ikincisi, içerik bitkiler aynı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |