![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Değişik cinsler
Değişik kaktüs çeşitleri.Son resim arka soldaki brain beyin kaktüsü sağdaki de astrophytum cinsi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Opuntia microdasys
Bildiğimiz tavşan kulağı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Notocactus herterii
Botanikçinin birinde elinde kaldığı için bayağı bakımsız kalmıştı .ikincisi de Mammillaria ginsa-maru ya benziyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium zegarrae
Neredeyse 7 yıldır birlikteyiz .Defalarca çiçeğini gördüm fakat şu anda çiçeklerinin resmini yükleyemedim yüksek pikselle çektiğim için.İsmini resimlerden tahmin ettim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Cereus peruvianus monstruosa
Beş yıldır benimle beraber geçen sene apartmanın dış cephe boyasından biraz nasiplendi çok temizlemeye uğraşsamda ancak bu kadar oldu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
sedum ve sukkulentler
Değişik türde sedum ve sukkulentler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
aloe vera- sarısabır
Balkonda aşırı güneşten yapraklarının ucu yandığı için apartman iç merdivenine koydum Bu defada boyuna uzamaya başladı.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Paul Bey den aldığım rhipsalisler.Bunlar kış gelince mutlaka içerede olacaklar... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçenlerde balkonda kendimce oluşturduğum serayı ne var ne yok diye bir göz atayım diye araladığımda bir de ne göreyim baharın gelişini müjdeler gibi çiçek açmış bir kaktüs bu ne büyük sevinç anlatamam sizlere..Paylaşmadan edemedim.!!! Bir hafta oldu gördüğümden bu yana hala biri birkaç gün açıyor soluyor başka bir çiçeği tekrar açıp soluyor.... |
|
|
|
![]() |
|
|