![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakından ve canlısını görmediğim için sürekli atlas çiçeğiyle karıştırdığım yılbaşı çiçeğim. İki kaktüs arasındaki fark aslında çok belirginmiş, canlısını görünce kavradım. Şimdi paskalya ve yılbaşını ayırt etmeye çalışıyorum. Bu, forumdan gelen yılbaşım (kırmızı çiçekli). ![]() Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 25-06-2012 saat 09:34 Neden: Virgül atma. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Alıntı:
Düzenleyen Mustafa Abdal : 25-06-2012 saat 01:09 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öğreneceğim, kendime inanıyorum. Atlasla yılbaşını ayırt etmem üç ayımı almıştı. Bir üç ay da buna veriyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
kaktüs hastalığı çok farklı gerçekten helede çiçeklerini gördünmü dahada kötü oluyoruz bir saksı, bir saksı daha derken evde koyacak yerde zorlanmaya başlıyoruz suz-i cim istersen sana paskalya kaktüslerinden gönderebilirim yılbaşı çiçeğinin diğer renklerindende sitemen yeterlidir herşey gönlünce olsun bol çiçekli günler hepimizin olsun ANTEPTEN SELAMLAR |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paskalya kaktüslerinden tabi ki de isterim ancak şu taşınma işimiz bir netliğe kavuşsun ondan sonra. Yılbaşı çiçeğinin renklerinden de isterim Yılbaşı, atlas, paskalya çiçeklerimi evimin sağına soluna yerleştirip o muhteşem çiçeklerini seyretmek büyük zevk olur benim için. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|