![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Selenn hanım , bahara kalmaz ...bahçeye çıkamayıp eve kapandığım soğuk havalar geldiğinde tekrar deneyeceğim. Panonun bir tarafı birkaç milim daha ensizdi ,sulama sırasında toprak kaybı olunca kökler dışarıda kaldı .Toprak ilave etmeye çalıştıysamda olmadı.Yeni bir çerçeve yapacağım ya da marangoza yaptıracağım.Sonuç olarak şunu öğrendim ki ... -kutu eşit ölçülerde olmalı ,sorun olmaz dersek emekler boşa gidiyor ![]() -toprak doldurulduktan sonra ıslatılıp bastırılmalı ,çöktüğünde tekrar ilave edilmeli ,toprağın mesafesi telin altında kalmamalı -kutunun bir tarafına açılacak 3-4 küçük delik sulama açısından faydalı olabilir Yapmayı düşünen arkadaşlar var ise faydalı olabilir diye yazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Haklısınız , lav taşını bilmiyorum ama yosun veya hindistan cevizi lifini kullanıyorlar. Yapılan panolar aylarca dik konuma getirilmiyor , bu sürede yüzey tamamen bitkilerle kaplandığından toprağın dökülmeside engellenmiş oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Alıntı:
Lav taşı bej renginde .gözenekli Urla sapağında .dekor ve havuz taşları satanlarda mevcut yarın bahçemde bir resmini koyarım peyzaj da çok güzel duruyor |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|