![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Buz çiçeği yer örtücü olarak kullanılsa da benim gibi bahçesi olmayanlar için saksıda sarkıcı formuyla ideal. Garibim boya kabında ve sıkı bahçe toprağında çok ama çok mutlu görünüyor.. ![]() ![]() ![]() En çok ziyaretçi ona geliyor... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımın çelik olarak verdiği pitayanın yavrusu hormonlu galiba. Bir gövdeye bir yavruya bakıyorum da bir tuhaflık var gibi... ![]() ![]() Echinopsisime kırgınım; Geçen yıl 13 tomurcuktan sonra; bu yıl 6 tomurcuk hayal kırıklığı yarattı. Ancak 6 tomurcuğu da aynı anda açıpta görsel bir şov yaparsa barışacağım... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Biraz da sukulent aranjmanlarına bakalım... ![]() İlk aranjmandaki bayram çikolatası kabıydı. Isıtılmış şişle delip, sonra ip geçirip askılı saksı yapıcam. Hazır saksıda alıp yapabilirim ama kendi kendime yarattığım şeyleri daha çok seviyorum. ![]() ![]() 2. aranjmandakinde de yapay çiçekler vardı, yapma çiçeklerini attım, böyle daha güzel olacak. Yeni ekildiler.Duvarları delmeme izin çıkmadığı için balkon demirine bağladım... ![]() Bir de çiçeklerimi ters çevrilmiş plastik kasaların üzerine diziyorum. Görsellik olarak estetik durmayabilir ama balkon temizliği ve yıkama da çok rahat oluyor suyun süzülmesi... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Mammillaria marcosii, beni şaşırtan kaktüslerden. Normalde çiçek sezonu sonbahardı, kışı çiçekli geçirirdi. Bu sene bayağı bir erken başladı çiçek mevsimi. Neyse bu da güzel. Çiçeklerinin kokusunu çok beğeniyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saksı çok geniş ya gözümde canlandıramadım.. Aralara bir iki tane taş ve sempervium harika olur.. Sehpa üzerinde de çok güzel durur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
DEMİŞTİM.... Akşamdan beri açma telaşımız vardı, 6 tanesi de aynı anda mı açacak diye merak ediyordum... ![]() Ve sonuç... ![]() ''Seni Seviyorum Çiçeğim... '' ![]() (Nefis kokular saçıyor etrafa...)![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|