![]() |
|
![]() |
#331 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili bettycim simdilik 2 bitkim kayıp, inşallah daha fazla olmaz. Seninkilere çok üzüldüm şimdi. Sağlık olsun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
|
Bauhausta çok büyük toprak saksılar 8 , büyük çanak saksılar (devasal) 18 liraydı. Büyük çanağa echerialarımla bir düzenleme yapmayı planlıyorum. Başarırsam sizlerle paylaşırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2008
|
Bitkiler de fotoğraflar da harika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili Lir, Görsel şölenler için teşekkürler ve yetştiren ellerinize sağlık. Titanopsis Calcarea ben yaşatamadım maalesef ![]() Bakımını bilemedim sanırım. Yavaş yavaş yumuşadı ve öldü ![]() Bakımı çokmu zor bilemedim. Fazla su vermedim ama yaşatamadım işte. Temennim sizinki güzel büyür ve gelişir. Selam ve sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili lir harika görünüyorlar heleborusa bayıldım miltonia orkide çeşitinden geçen hafta alacaktım karar veremedim başka bir çeşit aldım ama kokusuna hiç bakmamıştım bu hafta kesin alırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Güzeller çıkmış sahneye göz alıcı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili lir, sayfanızda bahçenizde şenlenmiş,bitki isimlerini aklımda tutamıyoru hepsi birbirinden güzel maşşallah. Kışı az zararla atlatırsın inşallah hatta hiç zarar görmeden resimlerin devamını umut ederek hoşçakal canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
|
Sağol canım. Helleborus tohumdan kolay yetişiyormuş Sen maharetlisin, eminim çimlendirirsin. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
|
Hemşom isimler sadece bakımlarını daha iyi yapabilmek için önemli. Sen bitkilerinin dilini çözmüşsün. Hepsi keyifli. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Tohum bulursam neden olmasın arkadaşım şubat sonu başlarım elimdeki tohumları ekmeye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sayın Lir, pardon Sayın Jineop, bu sabah üyelerin kaktüs ve sukulentlerine bakarken 'jineop kaktüs ve sukulentlerim' yazısını görünce Allah Allah nasıl oldu da bugüne kadar görmedim ben sayfayı dedim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
|
Sizlerden ayrı kalamadığım için lir olarak aranızdaydım. İkilem yaratan ben oldum. Daha sonra sevgili Malina'dan eski bahçemi açmasını rica ettim. Verdiğim kargaşa ve bir sürü zahmet için özür dilerim. Ama çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Ne kadar güzel açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Saksı düzenlemelerinizi hayranlıkla takip ediyorum. çiçeklerinin güzelliğinin yanında Kalanchoe Daigremontiana saksı düzenini merak ediyorum. Sunuşlarınız çiçeklere ayrı bir güzellik katıyor. Saygılarımla,.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
|
Çok teşekkür ederim. Boydan bir görÜntü sizin için ekliyorum. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Bu siğilli kurbağaya ben de bayıldım canım. Hepsi birbirinden güzel, sağlıkla gelişsinler inşallahhhh. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Muhteşemler sevgili jineop o kadar güzeller ki beğen butonunu bile unutup son sayfaya gelmişim...Hepsi çok bakımlı ve hepsi çok zevkli yerleştirilmiş...sayfaların arasında nasıl geçtim hiç bilmiyorum...Harikasınız...Elinize,emeğinize sağlık....Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|