![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Feyz almak mı? Çok naziksin. Ben sizlerden feyz alıyorum almaya da devam edeceğim. Çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
|
Bu düzenlemem Faucaria tuberculosa , Haworthia reinwardtii ve Crassula marnierana oluşuyor. Haworthianın çiçekleri yeni soldu, galeride paylaşmıştım. Crassula yeni çiçek açıyor. Faucarianın çiçeklerini hiç görmedim. Nette gördüklerim büyüleyici , büyük sarı çiçekler. İnşallah birgün açar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın lir; Sayfanız çok güzel, düzenlemeleriniz de öyle. Bu iyi huylar ( herkes neden hastalık diyor anlayabilmiş değilim) ne güzellikler getiriyor insanlara öyle. Kaktus ve Sukuletler ev sahibelerinden gayet memnun olmalılar. Kahveden çıktım mı başıma iş açıyorum. Oraya geri döneyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım bunlar muhteşem ötesi. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
[]Çiçek açtığı zaman, tanelerin yakından görünüşü[/QUOTE] bundan bana vermiştiniz küçük bir parça,bir kaç yavruda verdi,nasıl öldü anlamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Yaprakları çok iyi seçemedim ama sanırım Sedum Sieboldi isimsiz kahraman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
|
Alıntı:
Hawortia ve sedum sieboldi ayrı bir saksıda ve sukkulent düzenlememde de ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir, günlerdir elime telefonu alıyorum bahçe başlığını aç demek için bir iş çıkıyor arıyamıyorum, kaktüs başlığını görünce nihayet dedim, bahçe de zamanla gelir. Bitkiler harika, düzenlemeler harika, fotoğraflar harika e daha ne olsun. Seni seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir 43. mesajınızdaki ismi konusunda tereddüt ettiğiniz güzel sanıyorum E.flanaganii cristata ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
|
Çok haklısın canım, teşekkür ederim . Euphorbia flanaganiin tohumlarını toplamıştım , istersen tohum istersen minik bir kız yollıyabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Maşllah Sevgili Lir siz de ne kirli çıkıymışsınız daha neler vardır siz de, yok yok anlaşıldı biz sizin bahçeye kesin gelmeliyiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
|
Sevgili bettycim beklerim, dostlar çok cömert. Örneğin Jezebel Rangoon sarmaşığı yanında Epiphyllum anguliger ve başkalarınıda yollamış 3 farklı tür atlas çiçeğim oldu. Agözce zencefil yollıyacaktı, kargodan Hoya silver pink, Hoya lacunasa, Hoya wayett fidesi çıktı. Geçen sene Abdulsamet yine bir hoya çeliği vermişti. Oldu şimdi 4 hoya. Dostlarımı çok seviyorum. Hepinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
|
Sevgili Feriha, kaktüs toprağını genellikle hazır kullanıyorum. Hazırda yoksa bahçe toprağı, kompost kurusu ve kumla karışım yapıyorum. Bitkilerin toprak ihtiyacını geldiği saksıdaki toprağın nasıl bir toprak olduğunu inceliyorum ona benzer karışım yapmaya çalışıyorum. Sulama işine gelince yanlarına gittikçe topraklarını kontrol ederim, çok kuruysa suluyorum. Ayda bir mutlaka sıvı kaktüs gübresi veriyorum. Bugün agözcenin tavsiyesiyle aylardır atmaya kıyamadığım kalmış kararmış deepfreeze attığım muzlardan sıvı fermentasyona uygun bir şekilde kompost hazırladım. Hoyalara ve diğer bitkilere denemeyi düşünüyorum. Sonuçları paylaşırım. Kaktüsle konusunda bilgim yok, artık araştırıp yanlışlarımı düzelteceğim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |