![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
Haklısınız serilaa hanım, başka söze ne hacet. Fatihcim siteden hiç bahsetmezmiyim bahsettim bahsetmesinede pekte oralı olmadı sanırım. Bu arada yarın öğleyin nasipse bir haftalığına Datçaya gidiyorum, orda sizler için bol bol foto cekeceğim, kaktüslerim için güzel deniz taşları ve kumlar topraklar toplayacağım, eh eşimdende söz aldım, müjdeli haber karşılığı değişik kaktüsler ve manolya ağacı istedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Öncelik'le sevindirici haber için hayırlı olsun dileklerimi sunmak isterim. Ne demek bizim kapımız her zaman,herkes'e açık.Yeter'ki gelin'sin (boş değil tabii.: ![]() ![]() Şu karşı balkon la tanışmak isterdim ama o da İncilipınar'daki Eczacıya benziyor her halde,sizi nerdeyse dilendirdiy'se vay halimize...Böyle insan'lar biraz bencil oluyor herhalde,paylaşmayı bilmeyen kişileri hiç haz etmiyorum.Ama biz kaktüs çete'si için no problem... ![]() Ee artık Datça'dan bir şey ler düşer herhalde bize değilmi ? Foto olabilir,kaktüs olabilir. Denizli kaktüs çete'si iş başında....Ta tammmm....... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|