![]() |
|
![]() |
#961 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Tacitus bellus'un çiçek renkleri harika görünüyor. Rebutiaların çiçekleri ise favorim. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar euforbia milli de çok şirin maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Ağaç Dostu
|
Limoncuğum teşekkür ederim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel fotoğrafların gazıyla biraz önce gittiğim Bauhaus dan hiç düşünmediğim halde görünce dayanamadığım, üzerleri tomurcuk dolu bir sürü kaktüs aldım. Biri yukarıdakinin aynısı (kıskançlığın bu kadarı...) Onun çiçek formuna bayılıyorum. ![]() Eve gidene kadar zarar görmesinler diye minik saksıları arabanın tüm kapı içlerindeki bölmelere yerleştirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Evet, aynen çok beğeniyorum, kıskanmıyorum desem yalan olur. Çok güzeller, muthiş bir bakım ve sevgi bu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Zenfree, vallahi kıskanmıyorum. Senin bitkilerine bayılıyorum. Nasıl bir bakım bu, lütfen doğru söyle ne yapıyorsun bunlara ![]() Hepsi birbirinden güzel, çok ama çok çok beğendim. Ellerine , kollarına , gözlerine, beynine ve güzel yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben kıskanıyorum sevgili Zenfree ben daha hiç çiçeklerini görmedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2010
|
maşallah diyorum ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Bütün bir sayfanıza tek solukta baktım baktım öldüm.Bende istiyorummm bayıldım harika süper yetmiyor bence bu kelimeler en kısa zaman da bende alacağım çook kıskandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Ağaç Dostu
|
Valla ben kıskanmıyorum. ![]() Aksine, böyle güzel bitkilerin, böyle usta ellerde yaşaması çok güzel... Satın aldığım veya sahip olduğum sukulentlerin neredeyse çeyreğini sürekli kaybeden biri olarak, Zenfree'nin bitkileri adına seviniyorum, çok şanslılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|