![]() |
|
![]() |
#781 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın zenfree yeni türleriniz çok güzel. Sempervivum ve onun benzeri türlere ilginiz var anlaşılan. Ben de seviyorum fakat sürekli saksıdan taşması malesef düzenli bir yerleşim olanağı sağlamadığından şimdi üçe indirdim elimdeklierin sayısını. Ben kare saksı düzeniyle hepsini yerleştirdiğimden bunun gibi yanlardan genişleyen bitkiler malesef artık yetiştirmiyorum. En çok kışın kızıllaşmasını seviyorum bu türlerin. Güle güle büyütün hepsini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah büyüsünler ben de sizlerle paylaşayım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Ağaç Dostu
|
Uzunca süredir ziyaret edemediğim için ne kadar çok görüntü kaçırmışım Sayın Zenfree. En çok da o kızıllıklara bayılıyorum. Yeni türlerinizi de sağlıkla büyüteceğinizden hiç şüphem yok. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili zenfree, sizi tanımak gerçekten güzel. Agaçlar net sayesinde siz ve sizin gibi güzel insanlarla tanışmaktan ziyadesi ile mutluyum. YENİ SENE'de kalbinizden geçen dileklerin gerçek olmasını diliyorum. Sağlık, huzur, mutluluk dolu daha nice yeni seneelr diliyorum Selam ve sevgilerimle Asu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Daha iyi bakabilecek kimseyi tanımıyorum. Hepsi harika olacaklar. Keyifle büyüt. Mutlu seneler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayen de Opuntia monacantha ‘variegata’ nın kardeşi bende çok teşekkür ederim Zenfree'ciğim ![]() ![]() Düzenleyen günebakan : 31-12-2011 saat 13:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Mutlu yıllar sevgili zenfree. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Mutlu yillar sevgili zenfree. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Sayfalarda-bahçelerde gezdikçe gördüm ki, aynı eskilerin dediği gibi, çok çalışmam lazım çoook. Emeğinize elinize kolunuza sağlık. fenestria ile frithia arasındaki farkı çözemedim. Ne olaki fark. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Ağaç Dostu
|
Sayın meraklı amatör teşekkür ederim. Fenestria ile frithia arasındaki farka gelince bildiğim ve tespit edebildiğim kadarıyla yapraklar birbirinden farklı, frithia daha oval fenestraria ise daha yuvarlak. Ve yaprakları daha pürüzsüz. Frithianın yapraklarında küçük noktacıklar var. Çiçekleri de farklı biri pembe diğeri sarı açıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Moderatör
|
Sevgili zenfree, başlığındaki renk cümbüşü çok hoşuma gitti. Benim gibi kaktüslerle pek ilgilenmeyen biri de ancak bu kadar yazabilir değil mi? Ne adını bilirim, ne de türünü. Bana hitabeden renklerin güzelliği, ve çiçekleri. Ama ben böyle yazdım diye kaktüs ve sukulentçi dostlar alınmasın, bakın toplantılarınıza da gelir oldum, bir nevi suçluluk mu hissediyorum nedir? ![]() İnşallah 22 Ocak'da Nezahat Gökyiğit'teyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 22 Ocak'ta çalışıyorum malesef. Ben de gelmek isterdim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Zenfree doğum günün kutlu olsun daha nice senelere arkadaşım. İyiki varsın,iyiki doğdun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oooo süpermiş, arkadaşım soğukta gözüm yemedi sabah ilk işim benim Tacitus Bellusuma bakmak olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Maşşallah supanallah, bu ne, sayfaların yarısına geldim gözlerime inanamadım ellerin dert görmesin süpersin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Ağaç Dostu
|
Kış günlerinde nasıl bir moral kaynağı oluyorlar hepimize. Sağolun, ellerinize sağlık. Tacitus kesin çiçek açacak, demedi demeyin ![]() Sevgili zenfree bunlar çoktandır mı sizdeler? Hadi biri çiçeklense neyse de ama üçü birden olunca eh insan hafiften şöyle bir kıskanmıyor da değil yani ![]() Çiçeklenmeleri için özel birşey yapıyor musunuz merak ettim. Şimdiye dek hep içerde tutuyordum. Bu yıl kaktüs-sukulent ne varsa çok minikler hariç yavruları bile kapalı balkona attım soğuklansınlar diye. Sürekli saksılarıyla oynadığım için bozulmazlarsa gelecek yıl ne yapacaklar meraktayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Ağaç Dostu
|
Oy oy oy.... Sevgili zenfree hep beraber bekliyoruz.. Benimkiler biraz daha küçük, kapalı balkondalar ama ısı mı düşük geliyor acaba ? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|