![]() |
|
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi yanında götür diyeceğim, ya da sağlam bir yere emanet bırak fotoğraf çeksin. Bak biz kaç kişiyiz ? Buralarda bekleşiyoruz.. Geçen yıl ben izne çıkarken Huerniamı işyerine bıraktım, bir hafta sonra geldiğimde açmamış beni bekliyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Gerçekten de Sempervivum Red Chief çok güzelmiş harikalar . Güle güle büyüt sevgili Zenfree ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım çok teşekkür ederim. Kaya bahçenizi ve diğer başlıklarınızı takip ediyorum. Sedum sieboldiinizi hala unutamıyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım, çok teşekkür ederim. Bende bu bitkiden mevcut. Crassula ovata ile aynı saksıda yaşıyordu. Fotografı burada. Şimdi saksısını ayırdım. Sizin önerilerinizi de uygulayarak büyümesini bekleyeceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım teşekkür ederim. Ben de sizin balkonunuz ve sukulentlerinizi takip ediyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam arkadaşınızın oğlunun bitkileri akvaryuma attı mesajınızı okuyunca şok olmuştum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok güzeller.Açmış hallerinide bekleriz.Maşallah ne kadar çok tomurcuk var.Güzel bir türmüş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerin kendi güzellikleri ile yetinmeyip, ayrı bir güzellikle sunmuşsunuz. Zevkinize sağlık Sayın Zenfree. (Sempervivumların yerini ise ayrı tutuyorum.) Düzenleyen PlentyPlant : 17-04-2011 saat 07:05 Neden: sözcük düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kiraz teşekkür ederim. Aslında daha farklı bir yerleştirme düşünüyordum. Ancak güneş ve yön kısıtlıyor. Bir de kargalar. ![]() Terasa koyduğum sedum sieboldi ve sedum palmeriyi kargalar kökünden çıkartmış. Bitkiler yerlere saçılmış. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Tekrar diktim ve balkona almak zorunda kaldım. Sardunyala, gazanyalara dokunmamışlar. Yeni çimlenen phloxlar sağlam. Onlar için endişelenmeye başladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Benim büyütmediğim, üzerinde tomurcukları ile satın aldığım kaktüsümün (Gymnocalycium baldianum) tomurcuklarından biri açmış bugün. Sabah evden çıkarken baktığımda tomurcuk biraz açılmıştı. Akşam eve geldiğimde daha da açılmış. Yarın işe gitmesem mi acaba. ![]() Malesef fotograflar çok net değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
En azından sevgiyle bakmak için alıyoruz. Tomurcuklarıyla bile bazı insanların hiç dikkatini çekmiyorlar. Onlar daha çok zavalı Meksikalı kaktüslerle ilgileniyor, ne şirin şeyler diye... ![]() ![]() ![]() Bu arada renk çok güzelmiş.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|