![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sakdag, unlu bitler çok can sıkıcı. Bir kaç kez ben de karşılaştım, bir daha istemem. Sempervivumlar çok yavruladı, ne zaman istersen haberim olsun yeter. ![]() Sevgili eneskrky, altı çeşit oldular, ikisi henüz yavru, saksıyı doldurmadılar. Sevgili seabert74, koyu renkli sempervivum yazın yeşerdi. Havalar soğuyunca yeniden kızarıp koyulaşırlar. Tabii kışın dışarıda kalacaklar. Bursa'ya gidişimde, sevgili loveforlife eli kolu dolu karşıladı beni. İşte hediyeleri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İsimlerini sormuştun, bildiğim kadarıyla söyleyeyim: 1. fotoğraf Echeveria lilacina, 2. fotoğraf Opuntia basilaris, 3. fotoğraf yanılmıyorsam Echeveria gilva cristata, 4. fotoğraf Echinopsis subdenudata, 5. fotoğraf Opuntia stricta İkinci mesajda ilk fotoğrafta öndekinin ne olduğundan emin değilim ama arkadaki echeveria topsy turvy, sonraki sedeveria letizia... Benden bu kadar Sevgi ve selamlarımla... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| crasulla ovata, mammillaria marcosii, mammillaria prolifera, sedum sieboldii, sempervivum |
|
|