agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni14Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-02-2011, 13:21   #1
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Galeri: 19
Ben de bu yaz başladım kakatüs yetiştirmeye.Yazın bile korka korka suladım.Kış geldi diye iyice suyunu kestim.Arada sadece damlatıyordum azıcık.Başladı kaktüslerim büzülüp küçülmeye.Hemen bol su ile hayata döndürdüm onları.Yani ne çok ne az kararında sulamaya devam.Güle güle büyütün bütün kaktüslerinizi.

umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2011, 15:41   #2
Ağaçsever

sckn's Avatar

Giriş Tarihi: 04-09-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu Mesajı Göster
Ben de bu yaz başladım kakatüs yetiştirmeye.Yazın bile korka korka suladım.Kış geldi diye iyice suyunu kestim.Arada sadece damlatıyordum azıcık.Başladı kaktüslerim büzülüp küçülmeye.Hemen bol su ile hayata döndürdüm onları.Yani ne çok ne az kararında sulamaya devam.Güle güle büyütün bütün kaktüslerinizi.
Kaktüs severliğiniz hayırlı olsun sayın umutyolcusu. Emin olun bir tutku olarak ilerleyecek hatta kaktüs manyağı bile olabilirsiniz . Gerçekten insanı cezbeden bir güzellikleri var. Ben de bu meraka yurttaki bir arkadaşımın Echinopsis Oxygena'sının üzerindeki minik yavruları alarak başladım. Tabi ilk denemelerde onları kaybettik maalesef . Sonra neyse ki bu ailenin bir üyesi olduğumu hatırlayıp kendimi kaktüsseverlerin arasında buluverdim. Şu an 5-6 çeşit kaktüsüm oldu . Ama yetmez, daha çok ve daha çok

sckn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-03-2011, 17:29   #3
Ağaçsever

sckn's Avatar

Arkadaşlar sanırım G.Balandium'um tomurcuk veriyor. Çok şaşırdım açıkçası, yani beklemiyordum böyle bir şey. Daha iki üç yıl piştikten sonra tomurcukla ödüllendirilirim diyordum ama o minik G.Balandium beni şaşırttı. Şimdi bu süreçte bu minik dostuma nasıl davranmalıyım. Haftada bir kez gübreli su veriyorum. Sulamayı sıklaştırmalı mı? ( Foto kalitesi için üzgünüm. Fırsatım olursa daha net çekimi yüklerim. )

Eklenen Resimler

GÜLSEN_ beğendi.
Eski 25-03-2011, 21:19   #4
Ağaçsever

sckn's Avatar

son durum

Gelişime devam

Eklenen Resimler

Eski 26-03-2011, 16:47   #5
Ağaç Dostu

nesli6's Avatar

Giriş Tarihi: 20-10-2010
Sayın sckn, tomurcuk baya hızlı gelişmiş, umarım çiçeğinide kısa zamanda görürüz.

nesli6 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025