![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Şu tablodan sonra kare saksı kafamda ciddi anlamda yer etmeye başladı. Çok düzenli ve tertipli görünüyorlar. Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sağolun nodesperat3,hem yer bakımındanda rahat ediyorsunuz hemde derli toplu ulyorlar Tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Alıntı:
Kolleksiyonunuzu hayranlıkla izliyorum. Kare saksıya bende geçme kararı aldım ve Zengarden firmasına sipariş verdim. Saksı seçiminde 7 cm ve 9 cm seçimi yaptım. Bu saksıda tek sıkıntı duyduğum nokta altında tabak olmaması. Sulamayı çok aşırı yapmama rağmen saksı drenajından raf altındaki kaktüsün etkilenmesinden korkuyorum. Böyle bir sıkıntı yaşadınız mı? Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın MKurtoglu benim saksılar göründüğü gibi genelde yerde,onun için pek birr problem yaşamadım,tabii saksılı olsa daha iyi olur bakarsınız yarın bir gün alt lıklı olarak satılır.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Kaybettik
|
Çok güzeller. Görmeyeli artmışlar, büyümüşler, yeniler katılmış. Ben kare saksıya dikmiştim bütün kaktüs ve sukulentleri. O düzgün sıralanışları birazda sıkışık yerlerimizde kazanç sağlıyordu. Değiştirdim yine. Baktım az çiçek görüyorum bari saksılar renklensin dedim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İyi güzelde böyle daha derli toplu oluyor Sayın sevim.K |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|