![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Üzülmeyin eminim büyüyüp çoğalacaklardır,bir de nazlı kaktüsünüzün güzel çiçeği yüzünü gösterdi mi,bizimle paylaşırsanız çok sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Kaktüs ve sukulentler kapalı balkonda duruyorlardı. Kışın en şiddetli döneminde daha küçükler soğuğa dayanamazlar diye içeri aldım sukulentlerin küçük, gelişmemiş olanlarını. Ama balkondaki serin nemli ortamdan kalorifer sıcağına girince saklamak zorlaştı. Bir kısmını içerde durdukları zaman kaybettim. Bir kısmını da havalar açıp balkona çıkardıktan sonra ![]() Kaktüslerimden kayıp oldu. Eşim topraklarını kuru görünce su vermiş, suyu hem fazla kaçırmış hem de gövdelerini ıslatmış ![]() O kadar üzgünüm ki bir süre ne kaktüs ne sukulent adı duymak istemiyorum ![]() ![]() Düzenleyen sevim.K : 17-06-2011 saat 05:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Sevgili zanfree sevgili loveflower teşekkür ediyorum ilginiz için. Eğer bir gün yine almaya karar verirsem aldıklarım kendi yerlerini dolduracaklar. Hiç bir şey başka bir şeyin yerini doldurmuyor. Herşey kendi yerini dolduuryor. Gidenin yeri hep boş kalıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Üzülmenin faydası yok hocam, benim 2 yıl önceki kışta 130 cins kaktüs ve asclepiadım gitti, yenilerine sağlık dedim, tekrar tamamlandı şükürler olsun. Sıkmayın canınızı, hayat devam ediyor. Nasılsa tamamlanır. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Mustafa bey beni bu kayıplar konusunda en iyi anlayabileceklerden biri de sizsiniz. Yukarıya yazdıklarım isim kartı olanlar ya da ismini bildiklerim. Bir o kadar da ismini bilmediklerim var. Sanki çok çabuk yayılan bulaşıcı bir hastalık ne varsa götürdü gibi. Toplasanız on beş yirmi tane sukulentim kaldı mustafa bey ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|