![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik
|
Harikasınız epsody teşekkürler Bir doğa dostu ziyaret etmiş sayfamı ne güzel. Zaman zaman yine yazdıklarınızı okuyor elimden geldiğince notlarımı alıyorum. Yine yararlanacağım kuşkunuz olmasın.Ağaçlar net. teki kaktüs ve sukulent bahçemin - bahçem diyeyim izninizle- sürekliliği şu an sahip olduklarımdaki gelişmeleri paylaşmak; kendime yeni kaktüs ve sukulentler kazandırmakla olabilir ancak. Burada kaktüs ve sukulent dostlarıyla paylaşımlar ile küçücük bütçemden ayırabildiklerim destek olacaklar bana bundan sonra ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Kızlarla balkondayız. "Şu çirkin şeylere bakar mısınız " dedim. Hemen bir savunma- Hiçte çirkin değil. Hem çiçeğini görmüştüm çok güzel ![]() Bulaşıcı galiba ![]() Bana bu güzelleri kazandıran sevgili arkadaşım teşekkürler. Umarım çiçeklendiğini de görürüm Tabii bu arada adlarını unuttuğumu üzülerek söyleyeceğim kaktüs ve sukulentlerimin adlarını yazarsanız sevgiyle teşekkür ederim ve bir daha unutmam ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 15:11 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Tutarlar mı tutmazlar mı endişesiyle bir saksıya iki üç tane diktim. Bir iki kaybın dışında tuttular ve yavaş yavaş büyümeye başladılar ![]() Dördüncü fotoğrafın arkasında aloe veram var. O kadar minicikti ki bir süre öylece kıpırtısız bekledi saksıda. Büyümeyecek galiba diye üzüldüm kocaman bir saksı dolusu aloe verayı yavrularıyla birlikte kaybettikten sonra onu da kaybetsem çok üzülürdüm. Canlandı minik minik yaprak verdi. Artık kendisine özel saksıyı hak ediyor )) |
|
|
|
![]() |
|
|