![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik
|
Kıskandım doğrusu Vildan hanım o zarif beyaz çiçeği. O çiçeğin çıktığı gövdeyi. Koca bir kap dolusu hemde. Baktıkça al beni diyor. Üstelik benim güzellerim henüz çiçeklenmemişken ![]() Bu güzelliğe sahip olmamı sağlayan sevgili arkadaşıma teşekkürler. Pembe çiçeği de çok zarifmiş değil mi Adromischus cooperi Adromischus Cristatusum da vardı kışın yaprakları döküldü. Güçlü yaprakları çelik yapmıştım. İki üç tanesi köklenmiş. Filizlensin diye bekliyorum ![]() Düzenleyen sevim.K : 09-06-2010 saat 13:04 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Burada bir aloe büyüyecek barışabilirsek. Kesinlikle kızdırmış veya küstürmüş olmalıyım. Farkına varmadan ihmalmi ettim bilmiyorum. Gövdenin iç kısmı yeşil olduğu için canlı olduğunu, ölmediğini düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Nihayet Sayın sevim.K, Hoş geldiniz. Duyguyla sevginin birleştiği ortam yaratmışsınız. Fotoğraflar varsın iyi olmasın, içimizdeki kıpırtıları ortaya koydu ya; bu bile yeter. Yılmadan devamını dilerim.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Sn mrmusti teşekkür ediyorum. Sevgiyle kabul ediyorum güzel dileklerinizi. Herkes için diliyorum, tüm sevdiklerimiz için huzur ve sağlık, gelecek zamanlarda teşekkürlerimle ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 15:05 |
|
|
|
![]() |
|
|