![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik
|
Kıskandım doğrusu Vildan hanım o zarif beyaz çiçeği. O çiçeğin çıktığı gövdeyi. Koca bir kap dolusu hemde. Baktıkça al beni diyor. Üstelik benim güzellerim henüz çiçeklenmemişken ![]() Bu güzelliğe sahip olmamı sağlayan sevgili arkadaşıma teşekkürler. Pembe çiçeği de çok zarifmiş değil mi ![]() Adromischus cooperi Adromischus Cristatusum da vardı kışın yaprakları döküldü. Güçlü yaprakları çelik yapmıştım. İki üç tanesi köklenmiş. Filizlensin diye bekliyorum ![]() Düzenleyen sevim.K : 09-06-2010 saat 12:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Burada bir aloe büyüyecek barışabilirsek. Kesinlikle kızdırmış veya küstürmüş olmalıyım. Farkına varmadan ihmalmi ettim bilmiyorum. Gövdenin iç kısmı yeşil olduğu için canlı olduğunu, ölmediğini düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet Sayın sevim.K, Hoş geldiniz. Duyguyla sevginin birleştiği ortam yaratmışsınız. Fotoğraflar varsın iyi olmasın, içimizdeki kıpırtıları ortaya koydu ya; bu bile yeter. Yılmadan devamını dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Kaybettik
|
Sn mrmusti teşekkür ediyorum. Sevgiyle kabul ediyorum güzel dileklerinizi. Herkes için diliyorum, tüm sevdiklerimiz için huzur ve sağlık, gelecek zamanlarda teşekkürlerimle ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 14:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sevim Öğretmen'e Konu başlığınıda devamlılıklar dileğimle.
Sevim Öğretmen,Ağaçlar netteki paylaşımlarınızın boyutunu genişletmenizden dolayı sizi candan yürekten kutluyorum, bitkiler konusunda ki Kaktüs ve sukulentler sizin ilgilerinizle daha iyi bir paylaşımlar yaratılacağı inancı taşımaktayım. Epsody'inin bahçesine gösterdiğin ilgilerine her zaman minnettar kalmışımdır, doğal özlemlerinin bitkilerinle beraber yaşayarak size sonsuz mutluluklar dilerken, zaman buldukça sizin başlığınızdaki bitkilerinizi izleyerek, bitkilerinizin toprak istekleri ve besin isteklerini karşılamada elimden gelen paylaşımları göstereceğimden emin olabilirsiniz, sevgiyle kalınız Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kaybettik
|
Harikasınız epsody teşekkürler ![]() Ağaçlar net. teki kaktüs ve sukulent bahçemin - bahçem diyeyim izninizle- sürekliliği şu an sahip olduklarımdaki gelişmeleri paylaşmak; kendime yeni kaktüs ve sukulentler kazandırmakla olabilir ancak. ![]() Burada kaktüs ve sukulent dostlarıyla paylaşımlar ile küçücük bütçemden ayırabildiklerim destek olacaklar bana bundan sonra ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Kaybettik
|
Kızlarla balkondayız. "Şu çirkin şeylere bakar mısınız ![]() - Hiçte çirkin değil. Hem çiçeğini görmüştüm çok güzel ![]() Bulaşıcı galiba ![]() Bana bu güzelleri kazandıran sevgili arkadaşım teşekkürler. Umarım çiçeklendiğini de görürüm Tabii bu arada adlarını unuttuğumu üzülerek söyleyeceğim kaktüs ve sukulentlerimin adlarını yazarsanız sevgiyle teşekkür ederim ve bir daha unutmam ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 14:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Kaybettik
|
Tutarlar mı tutmazlar mı endişesiyle bir saksıya iki üç tane diktim. Bir iki kaybın dışında tuttular ve yavaş yavaş büyümeye başladılar ![]() Dördüncü fotoğrafın arkasında aloe veram var. O kadar minicikti ki bir süre öylece kıpırtısız bekledi saksıda. Büyümeyecek galiba diye üzüldüm kocaman bir saksı dolusu aloe verayı yavrularıyla birlikte kaybettikten sonra onu da kaybetsem çok üzülürdüm. Canlandı minik minik yaprak verdi. Artık kendisine özel saksıyı hak ediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|