![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Ceropegia armandii |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
|
Perulu iştah açıcı bir salkım üzüm sanki, Ceropegia armandii ise kömürleşmiş gibi. Bir de çiçek açarmı? Açar. (internette baktım, fener mi desem, kral tacı mı, çok değişik çiçekleri var.) Sağolun daha neler göreceğiz bakalım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Peperomia harika! Yine çok beğendiğim, ender ve aradığım bir tür, bulmak kolay olsa Haworthialar gibi küçük bir Peperomia koleksiyonu da, yapardım aralarında nadir bulunan ve çok güzel türleri var. Güle güle büyütün sayın Aizocaceaefan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Peperomia ise çok aradığım bir türdü. Tohumdan 2 kere denedim ama çıkmadı. Sonunda kendisini buldum. Yeni bitkiler tanıtmaya devam edeceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun sayın nesli6, umarım sizde bulursunuz. Gerçekten çok güzel bir bitki. Peperomia nın diğer türlerini de araştırıyorum. Etli yapraklı birkaç türü daha var. Kısmet, bakalım bulabilecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Takip ettiğiniz için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Özellikle Peperomia graveolens ın yaprakları çok güzel bence ama oda oldukça zor bulunan bir türe benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Özellikle sukulentlerinizi izliyorum hem siz hemde ülkemiz bu türleri kazanmış oluyor,bol bol elinizdeki çoğaltmanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Muhteşemler...Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nesli6 sizin bahsettiğiniz bitkiye benziyor ama benim aradığım diğer bir Peperomia ise Peperomia asperula. Umarım siz de bulursunuz. Sayın şenol dalkıran teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Takip etmenize sevindim. Sayın bıcırık çok sağolun. 1 hafta içindeki gelişmeler... Özellikle Sulcorebutia raushii 'Apple Green' in mor çiçekleri gerçekten çok canlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
|
Son iki resim Sulcorebutia raushii 'Apple Green'... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Kaybettik
|
Şu sayfalara takılıp hayran hayran bakmıyormuyum uyuşmuş gibi bazan bende kendime şaşıyorum ![]() Teşekkürler sunumlarınız için sn AizoaceaeFan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
Sayın yağ-mur teşekkürler çok sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
Mustafa bey bitki Huernia McCoy sp. Ben yurt dışından almıştım. Küçücük olmasına rağmen çiçek açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sevim.K ben teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN aradığınız yetişkin bitki mi bilmiyorum ama ebay' da tohumu şu an satışta. Son fotoğraflarda da turuncu çiçek çok hoş, Trichocaulon cactiforme ise ayrı bir güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Süper kolleksiyon.İnsan sayfanızda kaybaluyor.Büyülü bir sayfa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sariefe, teşekkür ediyorum. Peperomia'ya bakmak için zamanım pek olmuyor bu ara. Bilgilendirdiğiniz için sağolun. Sizinde yeni bitkilerinizin resimlerini merakla bekliyorum. Sayın zenfree ve sayın Oğuzhan, yorumlarınız ve sayfamı takip ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Bende Conophytum burgeri lerin son durumunu merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Liphtoslar nasıl bir sulama yapıyorsunuz.Birkaçtanesini kaybettim.Düzenli olarak mı suluyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN (yine kopyala-yapıştır yaptım ![]() ![]() Sayfalarınızı tesadüfen gördüm ve ne demeliyim ki ? Azminize, sabrınıza, sevginize, titizliğinize ........ hayran kaldım. Eşinize sevgilerimi gönderiyorum, size yardım ve desteğinden dolayı. Size de saygılarımı. (Bir soru; evinize küçük çocuğu olan misafir geliyor mu ve bu güzellikleri o miniklerden nasıl koruyorsunuz ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Tüm forum kullanıcılarına selam ve sevgilerimle; ara verdiğim sayfama tekrar resim yüklemeye karar verdim. Tabii bu başlangıç Kral Conophytum burgeri ile olur dedim. Sayın şenol dalkıran sizin merakınızı da gidermiş olacağım bu sebeple. Sayın PlentyPlant artık tekrar buradayım, Sayın Oğuzhan, benim konu başlığımı baştan sona okuma fırsatınız olursa veya Lithops konu başlığını okuyabilirseniz orada bir çok kere bu sorulara cevap verdim. Sayın gülenmelek ilginize teşekkür ederim. Evime çocuklu misafir geldiğinde o balkon kapısını kapalı tutuyorum. İşte Türkiye'deki tek yetişkin Conophytum burgeri'ler... Düzenleyen AizoaceaeFAN : 20-09-2011 saat 20:46 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Conophytum burgeri çiçekleri.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|