![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Ümit Abi sayfan hayırlı olsun hepsi çok sağlıklı görünüyor maşallah ama ilk ben söyliyeyim daha sonra bunu söyleyenlerde olucaktır; ilk fotoğraftaki kaktüsünden o yapma çiçeği çıkarsan kaktüsün için daha iyi olucaktır. Hepsini sağlıkla büyütmeni ve sayılarını arttırmanı, bol bol çiçeklerini görmeni dilerim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Aramıza hoş geldiniz. Güzelliklerinizi görmek için bende sabırsızlıkla bekliyorum. Kaktüslerinizin sabırla çoğalmasını, güzelleşmesini ve bizleri mutlu ettikleri kadar sizide mutlu etmesini diliyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
Mutluluk sanırım bulmasını bilenin işi. Her daim hepimiz bol çiçekle mutlu olalım. Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
İlk fotoğraftaki kaktüsüm aldığımda kürdanlık gibiydi. Her yerine kürdanlarla saplanmış çiçekler ilk günler de temizlendi. Fakat o tek kürdanı bir türlü çıkaramadım. Kürdan saplanan kaktüslerin gelişmediğini okumuştum, doğru bu gözlem. Bir parça kırmam gerekiyor sanırım o kürdanı çıkarmak için. Açıkcası kıyamadım minnacıkta olsa kırmaya. İnşallah hep birlikte daha güzel günlerde daha bol çiçekler göreceğiz. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Alıntı: