![]() |
|
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=mrmusti;809977]Sayın Gül Hanım, Evinize bayram gelmiş, Kutlu olsun..[/QUO Sn. Mrmusti çok teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz. Biz sizin yanınızda henüz talebe sayılırız, öğrendiklerimizi tatbik etmeye çalışıyoruz. Yeri ve zamanı değil ama bir gün o muhteşem balkonunuzu görmeyi çok istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepimizin başına geliyor bazen, hiç nazlanmayan bir tür aslında....Teşekkürler.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O pembe çiçekli sukulentin adı: Oscularia deltoides. Çok da hoş kokusu olan bir tür. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Ağaç Dostu
|
Memnuniyetle bekliyorum. [QUOTE=Gül Batur;811862] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2011
|
Sayin gul batur resmi kolayi uzun zaman olmus ama ben yinede cevap yazmak istedim bu sukulentinizin adi oskularia deltoides ' dir bende almak icin arastirirken tesadufen ogrendim siz sukulentinizin topragini nasil hazirladiniz acaba yardimci olabilirmisiniz banada? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2011
|
Sayin gul batur masallah cok guzel ciceklenmisler sizinkiler size bir Sorum olacak izninizle Acaba su sonuncu olan pembe cicekli buyuk kaktusun adi nedir bende almak istiyorum ararken kolaylik olur ismini ogrenebilirsem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn. gül hanım hepsi birbirinden güzel hangi birini met etseki acaba. 196 nolu ılk resime ve sukkulentlerinize ayrıca bittiimm. Güle güle büyüyüyüp yayılsınlar teee İstanbula bize gelsinler İnşallah ![]() Düzenleyen sevgice : 29-06-2011 saat 00:31 Neden: yanlış kelime duzeltmesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Sayın Gül Batur bitkileriniz hele Oscularia delto çok güzel çiçeklenmiş sanırım izmirin Havasından olacak böylesi az görülür bir şey Belli ki keyifleri yerinde Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili gül hanım,kaktüsün çiçekleri harika görünüyor ellerinize saglık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2011
|
Gül Hanım kaktüsleriniz harika çiçekleri daha harika, güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin gibi yıllarımızı kaktüslerle geçirip, dillerinden daha iyi anlamaya başlayınca, daha çok açtıracağız inşallah...Allahtan agaclar.net var, bilgi ve deneyimlerini biz acemilerle paylaşan sizler sayesinde, biz de arada çiçekleniyoruz....Tüm kaktüsseverlere bol çiçekli kaktüsler...... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Offf echeveria muhteşem Gül teyze'ciğim süper görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
echeveria mükemmel görünüyor.bu sukkulentin çok ayrı bir havası var.elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|