![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Coyote ve Sn.Sevim4; Çok teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun. Sevgili Günebakan; Ben de elimden gelen ihtimamı gösteriyorum ahtapotuma, bir önceki mesajda yazdığım üzere, içeriye....dışarıya.....bütün gün emrine amadeyim ![]() Euphorbiaya Monadenium lugardiae'nin ismi için de çok teşekkürler, sağolsun çocuklar bakımı ile ilgili bilgileri arama motorlarından bulup çevirisini de yaptılar, keyfime diyecek yok artık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Gül hanım maaşallah. Çok sağlıklı görünüyorlar. Açtıkları zaman resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel ellerinize sağlık gül hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bunlar çok güzeller Gül teyze demekki çok üstlerine düşmemek lazımmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
maşallah gül hanım hepsi birbirinden güzeller...iç geçirmeden seyretmek imkansız...hele ahtapot bir harika olmuş...hep çiçekli kalsınlar inşaallah...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Gül teyzeciğim ahtapot harika görünüyor maşallah bana verdiğin ahtapot çelikleri ne yazıkki tutmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
İzmir sıcağı bu sene oldukça fazlaydı Gül teyzeciğim ne yapalım kalan sağlar bizimdir diyerek teselli bulalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Belki tekrardan alttan verir .Benim de bazı kaktüslerim sıcağa dayanamadı .Oğluma sulama ben geldikçe sularım demiştim .15 günde bir suladım ama sanırım yetmedi . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Gül Hanım ahtopot un bozulmasına çok üzüldüm hayranlıkla gelişmelerini seyrediyordum hatta bir çelik göndermenizi rica edecektim.Hatice Hanımın dediği gibi inşallah tekrar yeşerir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gül ablam... Vildan hanımda da aynısından vardı ve onunkinin de kolları sararıp dökülmüş, ortada sadece top gibi kolların ilk çıktığı bölüm kalmış. Ancak sonrasında aralardan yeniden kol uzantıları vermeye başlamış. Sanırım sizinki de yenilenmeye başladı bu şekilde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gül Hanım, Bitkiyi bir oraya bir buraya taşımakla sanırım küstürdünüz. Üzerindeki sararmış ve kurumuş dallarını koparıp atın. Bitki onlara güç harcamasın. Alt tarafı sağlam gördüğüm kadarıyla, yeni filizler verir. Bu kış soğuk va dondan koruyun yeterki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Plentyplant, skaraca , mrmusti ve sevin.K, Öncelikle tavsiyeleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim fakat benim aceleci bir karakterim olduğundan hemen toparlama çabalarına giriştim ve şans eseri yeşil kalan bir kaç dal ve kolları yeni bir saksıya ektim ve malesef kuruyan yumruyuda tamamen öldüğünü düşünerek attım.Buda benim aceleciliğimden kaynaklandı malesef, eğer yazılarınızı okuduktan sonra işleme başlasaydım daha iyi olucaktı tabii...Ama umuyorum ki toprağa kavuşturduğum yeşil dallar açacak ve gelişecek buda benim tesellim olucak..Herkese tekrardan teşekkür ediyorum..Gelişmelerden haberdar edip yeni resimleri tekrardan paylaşıcağım.. Bu arada havalarında İzmir'de güzel gitmesinden dolayı kaktüslerim tekrardan çiçek açmaya başladı, bunlarıda yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.Sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Taner Bey'den ailemize katılan yeni üyeleri sizlerle paylaşayım istedim.Kendisine tekrar burdanda teşekkür ediyorum, özenerek bakmış ayrıca kargolamadan önce paketleme işlemindede çok dikkatli davranmış teşekkürler.Kaktüsleri yeniden saksıladım, yerlerine alıştılar diye ümit ediyorum şimdi tek yapmamız gereken baharı beklemek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|