![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Bitkilerin bakımlı ve güzeller vallahi bayıldım yahu. Helal sanaaaaa. Çiçeklerle kalasın. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Değil mi? Sabaha kadar balkonda oturdum vallahi yarın kalktığımda açık olmaz diye. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
O içimden neler geçiyor benim bir bilsen kaktüslere bakığımda. Cemo iyi bilir. Hele o aranjmanlar yokmu Allah günah yazmasın. çok sinir ediyorlar beni. Kıskanç insan az kalır yanımda. Alıntı:
Horoza gelince biz onu yedik. Zaten biz yemeseydik kartlaşacakmış et. Yazık olmasın dedik sessiz sedasız sade bir tören eşliğinde havuzun köprüsünün açılışı şerefine. Ahahah vallahi biri görür inanır sonra olay çıkar sitede. Cemo'nun gözünün içine kaç üye bakıyor o horoz için. Şaka şaka horozu hiç görmedim. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)Siz gelene kadar, horoz eceliyle ölecek )Asumancığım, kaktüslere nasıl baktığını buradan yazmıyayım istersen ) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)Allah korusun. ![]() Benim stapelia hirsuta sandığım çiçeğini görünce karar verebileceğim tomurcuğum ve ilk çiçeğini gösteren bebeğime bakalım biz. Unut sen benim o hallerimi. )![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|