![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Şu resimlere bakarmısın düşman çatlatan güzellikte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maşallah de hocam. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili asuman hepsi birbirinden güzel maşallah koleksiyonunuzu bende begendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Burak Alkan... Bu benimki kolleksiyon olma heveslisi bir balkon sadece. Kesinlikle adına kolleksiyon denemez. Bende olmayan o kadar uzun bir liste varki hala elimde anlatamam. ![]() Yine de teşvik algılıyorum bu güzel mesajını ve tekrar teşekkür ediyorum beğendiğin için. Sevgiler. Sağlıcakla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Mutluluğun daim olsun kardeşim, son açan kaktüslerin harika olmuş, amaaaa fotoğrafların da hakkını yemeyelim yani, şu bizim smiles2lara alkış efekti ekleseler nasıl olur ? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili asuman Hakkı beyinde dedigi gibi 359 ve 360 nolu kaktüsler çok güzel maşallah yüzünüzden gülücük eksik olmasın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Cemomm, Hakkı bey, Periş, zenfere ve mrmusti ilginiz için sonsuz teşekkürler... 360 nolu mesajdaki kırmızı paskalyam ve pembe pamuk yumağım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Allahım korusun çiçekleride çok güzelmiş tabiatın güzellikleri ve sizin sevginizle çokda güzel olmuş paskalyanın rengine bayıldım elinize yüreginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul, Periş çok teşekkür ederim ilginiz daim olsun inşallah. ![]() Bu mor dikenli arkadaşı tanıyan var mı acaba? Ben biraz araştırdım ama hakkında yazılmış birşey bulamadım. Dikenlerin renkli çıkması için bir madde mi kullanıyorlar? Bitkiye herhangi bir zararı var mı çok merak ettim. Aldığım yerde bir de sarı dikenli olanı vardı. Saksıyı düşürdükleri için ayrılan loblarından bir adet verdiler sarıdan da ama dikenlerin rengiyle ilgili ne yaptıkları hakkında onlarında bilgisi yoktu. Mora düşkünlüğüm için dayanamadım aldım ama herhangi zararlı bir maddeyle bu hale getirdiyseler diye de çok rahat değil içim. Bilen arkadaşlar varsa beni aydınlatsınlar lütfen. ![]() ![]() Bunlar da boyadığım yumurtaların nihayet içlerine yerleşen arkadaşlarımızdan birkaçı. ![]() ![]() ![]() Veee aenium arboreum'un son hali. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Bitkilerin bakımlı ve güzeller vallahi bayıldım yahu. Helal sanaaaaa. Çiçeklerle kalasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |||
Ağaç Dostu
|
Değil mi? Sabaha kadar balkonda oturdum vallahi yarın kalktığımda açık olmaz diye. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
O içimden neler geçiyor benim bir bilsen kaktüslere bakığımda. Cemo iyi bilir. Hele o aranjmanlar yokmu Allah günah yazmasın. ![]() Alıntı:
Horoza gelince biz onu yedik. Zaten biz yemeseydik kartlaşacakmış et. Yazık olmasın dedik sessiz sedasız sade bir tören eşliğinde havuzun köprüsünün açılışı şerefine. Ahahah vallahi biri görür inanır sonra olay çıkar sitede. Cemo'nun gözünün içine kaç üye bakıyor o horoz için. Şaka şaka horozu hiç görmedim. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Siz gelene kadar, horoz eceliyle ölecek ![]() Asumancığım, kaktüslere nasıl baktığını buradan yazmıyayım istersen ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Benim stapelia hirsuta sandığım çiçeğini görünce karar verebileceğim tomurcuğum ve ilk çiçeğini gösteren bebeğime bakalım biz. Unut sen benim o hallerimi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |