![]() |
1 Eklenti(ler)
Sanırım bizim evlere böyle raflar gerekecek.:)
Aslında bulabilsem, çok işime yarayacak diye düşünüyorum. Eklenti 102628 |
Listenizi güncel tutmuşunuz, farketmedim. Sizde çok farklı türler olduğunu düşünüyordum, benzerliklerimiz çokmuş.
Saksılarınız kullandıklarıma göre daha büyük, doğrudan bunlara mı diktiniz, yoksa şaşırtma yaptınız mı ? Büyük saksıda bulunun türlerde bozulma yaşamadım. Şaşırtma yaptıklarımda kayıplarım fazla oldu.. Yukarıdaki fotoğraftaki sitili sanıyorum bir Alman koleksiyonerde görmüştüm, haraketli bir Hoya'nın gelişiminin çok yavaş olduğuna inanıyorum.. |
Raflar harika böyle bir düzenek kapalı bir balkonda harika olurdu, tam bir sera yani. Sevilay Hanım iştahımı kabartıyorsunuz ama evde koyacak yer yok :)
|
Cevaplar aşağıda;
Alıntı:
|
Sevgili Sevilay Hanım, Hoyalarınızın hepsi de çok güzel, maşallah hepsine... ;)
En kısa zamanda çiçek bahçesine döner inşallah. |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Yaşasın obscuranız açmış! Herhalde çok güzel kokuyordur. Bu sene gördüğünüz ilk çiçek mi Sevilay Hanım?
|
Daha önce Rigida çiçeklendi.
Cinnamomifolia açmaya niyetlendi, ama çiçeklerini döktü. Obscura açarken, Lacunosada da tomurcuk oluşmuştu, ama sevgili yardımcım tomurcuğu bir şekilde imha etti.:( |
Sevilay Hanımcığım gözünüz aydın. Pek cici görünüyorlar, güle güle seyredin onları. ;)
Yardımcınıza da hastayım; nasıl beceriyorsa tomurcukları yok etmeyi artık! :mad: |
3 Eklenti(ler)
Ev ahalisi olarak, bütün yok etme çabalarımıza rağmen, elimizden kurtulan bir hoya yine açmaya niyetlendi.:)
Geçen sene de böyle bir niyeti vardı ama sonradan dökülüp vaz geçmişti.:) Şimdilik durumu aşağıdaki gibi Cinna'nın; ( Bir de düzgün çekebilsem ne iyi olacak) Eklenti 143897 Eklenti 143895 Eklenti 143896 |
Bu garanti veriyor sanki açmak için.Yapraklarının benekleri çok hoşmuş;)
|
O benekler, geçen seneden kalma captan izleri.:)))
Pudra olup yapraklara işlemişler, silsem de, yıkasam da çıkaramıyorum.:( |
Gözümüz aydın Sevilay Hanım,
Yeni bir tür daha çiçekleniyor. Fotoğrafları macro ayarında mı çekiyorsunuz, arka planı algılıyorsa makina fona elinizi veye kağıt parçası koymayı deneyin derim. Sevgiler, |
Sevilay hanım, çok güzeller açsınlarda bu yıl gözümüz doysun çiçeklere:p
|
Bu muhteşem güzelliğin çiçeklerini Türkiye'de ilk kez sende göreceğiz.
Ellerine sağlık Sevilay Abla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025