![]() |
eveeet.
2 Eklenti(ler)
Çiçeğim 2.çiçeğini de en sonunda açtı.
|
Maşallah çok güzel açmış.
|
http://www.agaclar.net/forum/showpos...20&postcount=8
Bilhassa bu resimdeki mum çiçeğinin yaprakları çok cansız oldu.Yaprakların suyu çekilmiş gibi.Bitkide bir sıkıntı var ama anlayamadım.Bu resmi 1 sene önce çekmişim.Burada yapraklar ne kadar canlı duruyor. |
Kökünde bir problem olabilri(çürüme vs.).İsterseniz bir köküne bakın.
|
Sayın çiçeksever sizden gelen beyaz mum 50 cm boyunda oldu sizin pembe mumun gelişimi nasıl acaba .
|
30 santim kadar oldu.33 nolu mesajdaki mumun kökü çürüdü.5-6 çelik yapıp diktim.Fakat onların da durumu iyi değil.Hafta sonu pazardan bahçe ağırlıklı çiçek alarak dikim yaptım.
|
Sevgili çiçeksever, mum çiçeklerinizi sağlıkla büyütün.. Harika görünüyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
Mumların tomurcuk ve çiçekli halleri.Bilgisayarımda problem vardı.Ancak hallettim.
|
10 tane mumdan anca 1 tanesi açtı.
|
Sevgili çiçeksever 1 tane açmış çok güzel, benimki 1 tane bile açmadı henüz:(
çiçekleri beyazmı çiçeğinizin? resimden pek seçemedim. Benim içinde koklayın lütfen. Sağlıcakla açsın geri kalanlarıda. Teşekkürler paylaşım için. |
Sevgili çiçeksever siz gene 10 mumdan gene birini açtırmışsınız ben halime yanayım. Benimde evde standart hoya türünden saksılar ve çelikler olmasına rağmen bir tomurcuk için git gel her taraflarına bakıyorum. Çok şanslısınız. Hoyalarınız bol çiçekli olsun…
|
Normal zamanlarda H.cornosa çok az su isterken, çiçek tomurcukları oluşmaya başlayınca aşırıya kaçmadan toprağı nemsiz bırakmamak gerekiyor. Nemi fazla tutarsanız çiçek açan demetleriniz daha fazla olur...
|
Ben toprağı biraz susuz bırakmışım.Dün çiçekleri döküldü.Yaklaşık 1 hafta çiçekli kaldı.Çiçek açandan daha büyük ve uzun olanlar var.Onlarda çiçek yok.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu seneki ilk çiçek yolda.
|
Sevgili Çiçeksever, çok güzel gözüküyor.
Maşallah, aman susuz bırakmayında açsınlar, gözlerimizde bayram etsin;) |
5 Eklenti(ler)
Bizim uykucu uyanmaya karar verdi.
|
Uyanınca böyle güzellikler sergiliyceklerse, varsın uyusunlar sevgili çiçeksever. Şu güzelliğe değmez mi? Bol çiçekli günler sizin olsun, selamlar....
|
1 Eklenti(ler)
Hydrotonda yetiştirdiğim mum çiçeğim.Yeni filiz vermeye başladı.7-8 tane hoyadan bu ve pembegülün verdiğinin durumu iyi.
|
2 Eklenti(ler)
Hoyamın son hali.Büyük hoyaları çürüttük.2 tane küçük ile bu kaldı.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen hafta aldığım hoya tricolor.
|
Kötüleyen hoyalarımı bahçeye aldım. Bazılarını bölerek 2 ayrı saksıya diktim. Bazılarının da topraklarını değiştirdim. Elma ağacının altına gölgeye koydum.Çoğunun durumları iyi. Hydrotona ektiğim hoya 1 çiçek açtı.Şimdilik başka ses yok.
|
Sevgili çiçeksever hoyalarınız ne durumda...
|
Sayın çiçeksever,
Sayfanızı ziyaret ettim. Merak ettim, hoyalarınız ne durumdalar..! |
Hydrotona ektiğim hoya ben oğlumu üniversite kaydına götürdüğümde 2 çiçek açmış. Bahçeye saksısıyla beraber bıraktığım hoyalar 1 tanesi dışında iyi. 5-6 tane var.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda işyerinden
|
Harika görünüyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Parasitica Lao, Pubicalyx ''Red Button'' ve Carnosa
|
1 Eklenti(ler)
Memoria
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025