![]() |
sabah / mum çiçeği
Alıntı:
Diğer yeşil çelik de iki küçük yumuşak yapraklı idi. Onun da yaprakları sararmaya başladı. |
Sabah hanım, yaprağın düşmesi çok da önemli değil, siz gövdeyi korumaya bakın özellikle sulamaya dikkat, tek dal da olsa spreyleyin. Hoşçakalın.
|
Mucip Bey Merhaba,
Kaloriferin çok yandığı saatlerde nem derecesine bakarak sprey yapıp, nemlendiriciyi çalıştırıyorum. %50 yi zor yakalıyorum. Nerde sizin dediğiniz %60-70'ler.. Biraz da fazla nemden kaynaklanan sorun olur diye devam etmiyorum :rolleyes: İyi akşamlar. |
Sabah hanım, evde % 50 iyi rakam, nem sıcaklığı daha fazla hissetmenizi sağlar hatta bunaltır sizi cok sıcak saatlerde sprey kullanın isterseniz.
Kullandığınız nemlendirici tehlike yaratmaz, sizler rahatsız olursunuz. kolay gelsin. İyi akşamlar. |
Sabah
1 Eklenti(ler)
Benim yeşil saplı çeliklerden:
Hava da kuru olduğu için sabah ve akşam saatleri biraz sprey yapıyorum. İyice umut kesilinceye kadar kuruyanları ellemiyorum :rolleyes: Eklenti 25528 |
Sabah
Kesin cevap vermek için henüz erken değil mi?
Bendekilerden Hoya Pubicaly x Chimera yaprağı düştü. Gövdesi kalın olduğu için bir süre daha bekleyeceğim. Hoya multiflora Speckles'in de yaprağı düşmüştü ancak gövde hala yeşil bekliyorum. Diğerlerinin durumunu henüz bilemiyorum. Kesin tutmayanlar; Hoya odorata. |
Bendekilerden hayatta gibi görünenler::rolleyes:
Hoya heuschkeliana Hoya minibell Hoya bilobata Hoya Iris Maria (paziae) Hoya shepperdii Hoya Pubicaly x Red Buttons Herhangi bir gelişme henüz göremiyorum. Benim temel sorunum sanırım sıcaklık farkı ve ortam nem düzeyinin düşüklüğü oldu. |
:) 1 seneyi aşmış son mesajı atalı. Hala buralardaysanız eğer... Sonuç? Sonuç? Sonuç?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025