![]() |
Hoya phuwuaensis (Hoya sp. Phu Wua)
1 Eklenti(ler)
Bu türde enfes yapraklara sahip
Rivayete göre çiçekleri çikolata kokuyormuş Zatı muhterem birsürü çiçek sapıyla dolu olmasına rağmen açmadı İşte sabırla bekliyorum :D |
Hoya danumensis
1 Eklenti(ler)
Bu tür ki
Büyük çekişmelere yol açan enfes çiçekli bir tür Yaprakları da diğer kardeş türlerine oranla daha iri Çiçekleri gibi |
Hayran kalınası bir koleksiyon. Emeğinize sağlık. Birgün bende bu kadar güzelliğe sahip olurum umarım☺
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim umarım sizde hoya aşkına en kısa zamanda tutulursunuz :rolleyes::D |
Hoya caudata big green leaves
1 Eklenti(ler)
Yeni yaprak
Yaprakları mukavva kadar sert ve görüntü olarak mükemmel yapıda Çiçeklerini daha önce paylaşmıştım 3 te 2 lik skoru var bu türün (Skor skalam şöyle ;çiçek, koku ve yaprak) (Yapraklar ve çiçekler harika,keşke mükemmel kokusu da yoğun olsaydı |
Hoya İmbricata
1 Eklenti(ler)
Güzeller güzeli endamınla birgün çiçek açacak mısın?
:cool::rolleyes::p |
Hoya Macrophylla Albomarginata
1 Eklenti(ler)
Yapraklar efsane velakin çiçeklerin birazcık vasat
:o:D:dilli: |
Hoya Mindorensis pink
2 Eklenti(ler)
Tam pıtlarken yakaladım.
Çatırdama sesleri geliyor mu ? :D:D:dilli: |
Hoya Graveolens
3 Eklenti(ler)
Tekrardan açtı
Ama bu sefer dolu dolu açtı |
Hoya Meredithii iml 1105
1 Eklenti(ler)
Göz alıcı devasa yapraklar
Tam seyirlikler |
Hoya clemensiorum (IML 1752)
1 Eklenti(ler)
Yapraklarına aşık olduğum
Adı bu benim için Umarım çiçeklerini görmek ve kokusunu duymak nasip olur |
Hoya caudata gold
1 Eklenti(ler)
Caudatalar yaprak olarak kartonu anımsatıyor
Sert ve mağrur Belki de en sevdiklerim arasında, Birgün çiçeğini görmek dileğimle |
Hoya SP. CF. Praetorii
1 Eklenti(ler)
#hoyaspcfpraetorii
Yapraklar (leaves) Bu tür hoya lasiantha ve hoya praetorii karışımı yapraklara sahip. |
Hoya Praetorii
1 Eklenti(ler)
Yapraklar (leaves)
#hoyapraetorii Bu türün çiçekleri kokusu enfes, fakat sıra yapraklara gelince bu şekilde :D :D :D |
Hoya Lasiantha
1 Eklenti(ler)
Yapraklar (leaves)
#hoyalasiantha Çiçekleri zaten anlatılmayacak güzel Fakat yaprakları da öyle enfes ve göz alıcı |
(Hoya )EPC-204 Hoya sp.(Tum-VNS)New clone from habitat
1 Eklenti(ler)
Zatı muhterem meşhur sümbül kokulumuzun yaprağından bir kesit
Leaves (yaprak) |
hoya walliniana ut 152
3 Eklenti(ler)
Ufak tefek hoş kokulu(maalesef yoğun değil) şirin mi şirin bir tür
|
Gerçekten harikalar... yalnız bir şey dikkatimi çekti duvarlarda file içinde orkide toprağı gördüm. Nasıl kullanıyor nasıl suluyorsunuz,, paylaşabilir misiniz ¿
|
Alıntı:
Mum çiçeklerini bana en çok sevdiren çocukluk anılarım. Şimdi ben de çocuklarım ailem ve misafirlerim için manevi değeri olan anıları olan alanlar oluşturmak istiyorum 🙂🥰 |
Alıntı:
Bilindiği üzere Hoya imbricata bulunduğu ortama yaprağını saran bir tür. O türün rahatça büyüyebilmesi için o tarz ortamlara ihtiyaç duyuyor İçinde lavtaşı ayrıca Hindistan cevizi talaşı ve yosun kullandım |
Alıntı:
Kokusu bayağı yoğun olup sümbül karanfil karışımı bir kokuya sahipmiş Bende daha açmadı tembel anacım fakat açan arkadaşlarda bu tarz koku yaydığına dair söylenti vardı |
Hoya Peninsularis
1 Eklenti(ler)
#hoyapeninsularis
Yeni yapraklar (New leaves ) 🍂 Hem yaprağı hem çiçeği güzel olan bu türe artık yeni ve fiyakalı bir isim verildi (hoya sp. perak teddy bear, eski ismi ) |
Maşallah ne kadar güzel ve bakımlılar....
Bu dönemde nasıl bir bakım yapıyorsunuz, hala çiçğe meyilli olan var mı? |
Alıntı:
Bazıları var serin sevenler genelde , ayrıca multiflora türleri 😁😁😁 Farklı bir bakım yapmıyorum inanın ki Sadece türler hakkında yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum Hangi tür, nasıl bir ortam seviyorsa o tarz bir ortam yaratmaya çalışıyorum |
Hoya Serpens
1 Eklenti(ler)
En küçük yapraklı hoyalardan birisidir kendisi 😬😬🙃
|
Hoya praetorii
1 Eklenti(ler)
Hem kokusuyla hem çiçeğiyle
Gözdelerim arasındasın |
Hoya heuschkeliana variegata
1 Eklenti(ler)
Bir maşallah alırım 🧿🧿🧿
|
Maşallah. Hani bana hani bana...
|
Hoya vitellinoides
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzellerinden bir tane daha
|
hepsine ayrı hayran kaldım, harikalar. online olarak alabileceğim güvendiğiniz bir yer ve başlangıç olarak önerebileceğiniz türü var mı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025