![]() |
Hoya Citrina
3 Eklenti(ler)
Türkiye de ilk açtıran olarak gururluyum
Bakımında zorluk yaşamadım Ayrıca alışılmış Hoya kokusundan Farklı bir hoş kokuya sahip Gündüz ilk açarken kokuya sahip ama yeteri kadar Yoğun değildi Kokunun orjinali için akşamın ilerleyen vaktini bekliyorum |
Hoya Megalaster
1 Eklenti(ler)
Yapraklarına bayıldığım
Ama gel gör ki 5 sefer çiçek açma girişiminde sınıfta kalan türüm :D :D Bakımı kolay toprağı kurudukça suladığım bir tür |
Hoya Lasiantha, Hoya Lockii
1 Eklenti(ler)
Turuncu ve beyazın aşkı
|
Hoya Finlaysonii, Hoya Wayetii
1 Eklenti(ler)
Koku bombaları sahne de
|
Hoya Flagellata
1 Eklenti(ler)
Bu türde ki şirinliği hiçbir fotoğraf karesi tam olarak yansıtamaz.
Sen ne şirinsin böyle ( ah keşke azıcık kokun da olsaydı :D ) |
Hoya Mindorensis Pink
1 Eklenti(ler)
Gül kokusuyla bezeli bu güzellik
Aldığı ışık oranına göre çiçeğine renk bahşediyor Bakımı kolay bir tür çok ta şirin |
Mahir bey maşallah çok güzel hoyalarınız var. Benim hoyalarım neredeyse hiç gelişmiyor. 2 yıl önce çelikten ektiğim carnosa tek bir yaprak dahi çıkarmıyor öylece duruyor. Ne yapmam gerekiyor?
|
Alıntı:
Birçok sebebi olabilir. Görsel paylaşma şansınız var ise size yardımcı olmaya çalışırım |
Hoya Purpureofusca
2 Eklenti(ler)
Sulama esnasında yakalanan güzellik
Flaşlı ve flaşsız çekim ile karşınızda |
Hoya vitellina
1 Eklenti(ler)
Meşhur çiçekleri enfes kokuyla bezeli
Yaprağını da bir o kadar sevdiğim tür |
Sonunda hoya carnosa çeliği bulabildim; köklenme başladı bile. Tekrardan mis kokusunu duyacağım için çok mutluyum. :)
|
Alıntı:
Size seve seve gönderirdim hoya carnosa çeliği Adınıza çok sevindim Umuyorum ki en kısa zamanda sizi güzel çiçekleriyle ödüllendirir |
Hoya sp. ‘VL9’
1 Eklenti(ler)
İsim verilmemiş bir hoya olarak
Umarım Türkiye de ilk açtıran olabilirim Yeni verdiği yapraklar göz alıcı bir tür Ufak tefek zaten ama pekte şirin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güle güle büyüyün hoya carnosanızı çiçeklerini burada paylaşmanızı istiyorum. :) |
hoya erythrina kedah peak
1 Eklenti(ler)
Yaprağını ve çiçeğini beraber sevdiğim nadir türlerdendir
Kısmet bakalım ne zamana açar |
Hoya Graveolens
1 Eklenti(ler)
Kokusunun çok yoğun olupta limonlu bulaşık deterjanı gibi kokması haktan reva mı:D
Ben kokusunu beğendim Başkalarını bilemem :D :p |
Hoya cv jennifer
1 Eklenti(ler)
görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :D :D
|
hoya obovata variegata splash
2 Eklenti(ler)
Gül kokulu şirin nektar üreten çiçekleri ile
Yaprak güzeli ki üçü bir arada bir tür Bakımı kolay ortahalli gelişimi olan bir tür |
Hoya Benchaii
1 Eklenti(ler)
Böyle güzellikte yaprak var mı
Gene nadir bir tür daha :D |
Hoya phuwuaensis (Hoya sp. Phu Wua)
1 Eklenti(ler)
Bu türde enfes yapraklara sahip
Rivayete göre çiçekleri çikolata kokuyormuş Zatı muhterem birsürü çiçek sapıyla dolu olmasına rağmen açmadı İşte sabırla bekliyorum :D |
Hoya danumensis
1 Eklenti(ler)
Bu tür ki
Büyük çekişmelere yol açan enfes çiçekli bir tür Yaprakları da diğer kardeş türlerine oranla daha iri Çiçekleri gibi |
Hayran kalınası bir koleksiyon. Emeğinize sağlık. Birgün bende bu kadar güzelliğe sahip olurum umarım☺
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim umarım sizde hoya aşkına en kısa zamanda tutulursunuz :rolleyes::D |
Hoya caudata big green leaves
1 Eklenti(ler)
Yeni yaprak
Yaprakları mukavva kadar sert ve görüntü olarak mükemmel yapıda Çiçeklerini daha önce paylaşmıştım 3 te 2 lik skoru var bu türün (Skor skalam şöyle ;çiçek, koku ve yaprak) (Yapraklar ve çiçekler harika,keşke mükemmel kokusu da yoğun olsaydı |
Hoya İmbricata
1 Eklenti(ler)
Güzeller güzeli endamınla birgün çiçek açacak mısın?
:cool::rolleyes::p |
Hoya Macrophylla Albomarginata
1 Eklenti(ler)
Yapraklar efsane velakin çiçeklerin birazcık vasat
:o:D:dilli: |
Hoya Mindorensis pink
2 Eklenti(ler)
Tam pıtlarken yakaladım.
Çatırdama sesleri geliyor mu ? :D:D:dilli: |
Hoya Graveolens
3 Eklenti(ler)
Tekrardan açtı
Ama bu sefer dolu dolu açtı |
Hoya Meredithii iml 1105
1 Eklenti(ler)
Göz alıcı devasa yapraklar
Tam seyirlikler |
Hoya clemensiorum (IML 1752)
1 Eklenti(ler)
Yapraklarına aşık olduğum
Adı bu benim için Umarım çiçeklerini görmek ve kokusunu duymak nasip olur |
Hoya caudata gold
1 Eklenti(ler)
Caudatalar yaprak olarak kartonu anımsatıyor
Sert ve mağrur Belki de en sevdiklerim arasında, Birgün çiçeğini görmek dileğimle |
Hoya SP. CF. Praetorii
1 Eklenti(ler)
#hoyaspcfpraetorii
Yapraklar (leaves) Bu tür hoya lasiantha ve hoya praetorii karışımı yapraklara sahip. |
Hoya Praetorii
1 Eklenti(ler)
Yapraklar (leaves)
#hoyapraetorii Bu türün çiçekleri kokusu enfes, fakat sıra yapraklara gelince bu şekilde :D :D :D |
Hoya Lasiantha
1 Eklenti(ler)
Yapraklar (leaves)
#hoyalasiantha Çiçekleri zaten anlatılmayacak güzel Fakat yaprakları da öyle enfes ve göz alıcı |
(Hoya )EPC-204 Hoya sp.(Tum-VNS)New clone from habitat
1 Eklenti(ler)
Zatı muhterem meşhur sümbül kokulumuzun yaprağından bir kesit
Leaves (yaprak) |
hoya walliniana ut 152
3 Eklenti(ler)
Ufak tefek hoş kokulu(maalesef yoğun değil) şirin mi şirin bir tür
|
Gerçekten harikalar... yalnız bir şey dikkatimi çekti duvarlarda file içinde orkide toprağı gördüm. Nasıl kullanıyor nasıl suluyorsunuz,, paylaşabilir misiniz ¿
|
Alıntı:
Mum çiçeklerini bana en çok sevdiren çocukluk anılarım. Şimdi ben de çocuklarım ailem ve misafirlerim için manevi değeri olan anıları olan alanlar oluşturmak istiyorum 🙂🥰 |
Alıntı:
Bilindiği üzere Hoya imbricata bulunduğu ortama yaprağını saran bir tür. O türün rahatça büyüyebilmesi için o tarz ortamlara ihtiyaç duyuyor İçinde lavtaşı ayrıca Hindistan cevizi talaşı ve yosun kullandım |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025