![]() |
Hoya Megalaster
2 Eklenti(ler)
Eklenti 435618
Eklenti 435619 Geçen hafta gelen hoyalarım şu anda köklenmek üzere lav taşında bekletiyorum.Bu arada son gelen partide emeği geçen Hatice hanıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum. |
Hoya obscura
2 Eklenti(ler)
Şu anda bu çeliğimde kökleneceği günü bekliyor.Umarım ilerde küçücük pembiş çiçekli resminide buraya eklerim.
Eklenti 435620 Eklenti 435621 |
Hoya kerrii ''Albomarginata''
2 Eklenti(ler)
Şu sıralar kerrii ye bayılıyorum.O Küçücük kalplerini görmek ne kadar zevkli olsa gerek bu nedenle değişiklik olsun diye gelmiş olan Hoya kerrii ''Albomarginata'' ilerde alacalı yaprağını burdan sergilerim.
Eklenti 435622 Eklenti 435623 |
Hoya camphorifolia
2 Eklenti(ler)
Çok narin bir tür olsa gerek her ne kadar güzel ambalajlı olarak gelsede yolculuğa fazla dayanamamış.Şimdi halen köklenmek üzere lav kırığında bekletiyorum.İlerde durum ne gösterir belli olmaz
Eklenti 435625 Eklenti 435626 |
Hoya kerrii spot leaf
2 Eklenti(ler)
|
Güle güle büyütün sn bestdelen çok şeker görünüyorlar. En kısa sürede çiçeklenmesini dilerim. Bol çiçekli güzel günleriniz olsun.
|
teşekkür ederim sn turkankaragoz umarım sizinkilerde büyür bol bol çiçekleri olur
|
Hoya minibelle
3 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim tür özellikle yaprak yapısı ve pembe açan çiçekleri....
Eklenti 435629 Eklenti 435630 Eklenti 435631 |
Hoya australis
2 Eklenti(ler)
yaklaşık 1 ay önce 2 ayrı kök ve bir kökü filizli gelmişti.Saksıya aldıktan sonra uzayan filizi kurudu ancak yapraklarda bir kötüleşme yok şu an durgun bir vaziyette beklemekte.
Eklenti 435632 Eklenti 435633 |
Hoya carnosa
3 Eklenti(ler)
İlk gelen hoyalarımdan birisi yaklaşık 1 aylık bekleme sonunda hareketlendi adeta coşmaya başladı.
Eklenti 435635 Eklenti 435636 Eklenti 435637 |
Hoya tricolor
2 Eklenti(ler)
İlk gelen hoyalarımdan birisi daha çelik olarak gelmişti şu an köklendi ve yapraklar vermeye başladı.
Eklenti 435638 Eklenti 435639 |
Bir çok güzel çeşide rağmen yinede herkesin kalbindeki tahta carnosa var diye düşünüyorum.
|
Sayın bestdelen,
Yeni çelikleriniz hayırlı olsun, onlar yakın zamanda toparlanırlar diye düşünmekteyim. Hoyalarda sürgün ucu kuruması, yaprak kaybı olabiliyor. Yeter ki aşırıya gitmemesi kaydıyla! H. australis de yaprak kaybı yok, gövdede kararma yumuşama da yoksa muhtemelen Saksı sürgün ucuna eliniz değmiştir. Sanıyorum ki zamanı gelince gelişimi hızlanacaktır. Kolay gelsin. |
Hoya memoria
2 Eklenti(ler)
Geçen ay çelik olarak gelen memoria lav taşında köklendi ve dün toprakla buluştu.
Eklenti 435642 Eklenti 435643 |
Sayın yeşillim desteğiniz için teşekkür ederim.Australis beklemede şu an kötü gözükmüyor onunla beraber bende beklemekteyim yapacak bir şeyimiz yok.
|
Hoya macgillavrayii
2 Eklenti(ler)
|
Hoya obavata
1 Eklenti(ler)
1 ay önce lene çelik obavatam lav kırığınca kolayca köklendi ve 3 gün önce toprağa aktarıldı.
Eklenti 435648 |
hoya meliflua ssp. Fraterna
3 Eklenti(ler)
son siparişimde gelen köklü bir hoya meliflua ssp. Fraterna.Gelişimini dikkatle takip etmekteyim.
Eklenti 435649 Eklenti 435650 Eklenti 435651 |
Hoya kerrii
2 Eklenti(ler)
Geçen ay köklü olarak gelen kerriim.Benim ona göstermiş olduğum sevgime karşılık verdi ve küçük bir kalbini bana sundu.
Eklenti 435652 Eklenti 435653 |
Hoya bogor
3 Eklenti(ler)
|
Hoya lobbii
2 Eklenti(ler)
|
Hoya cv. Sunrise
3 Eklenti(ler)
|
Hoya pubicalyx silver pink
3 Eklenti(ler)
İlk gelen hoyalarımdan olan silver pink hızla büyüdükten sonra şu sıra dinlenmeye geçti.
Eklenti 435662 Eklenti 435663 Eklenti 435664 |
Hoya pubicalyx red buton
3 Eklenti(ler)
Son siparişimde gelen bir hoya daha Hoya pubicalyx red buton ilerde çiçeklerinide görüp koklarım umarım.Çok güzel kokusu olduğunu duydum.
Eklenti 435665 Eklenti 435666 Eklenti 435667 |
Hoya javanica ''Variegata''
2 Eklenti(ler)
Lav taşında köklendirilmiş olarak gelen hoyam hemen çift kap töntemine aldım özellikle yaprak çevresi kuşak gibi ayrı renkten oluşması harika
Eklenti 450365 Eklenti 450366 |
Darısı çiçeklerini de görmene sevgili bestdelen :)
|
İnşallah oda olacak sayın maki1.Önünde artık hiçbir engeli yok .
|
Bol çiceklerini görür,bizlerle paylaşırsınız inşallah...
|
Bu resimdeki çiçek mum çiçeği sanırım. bir arkadaşım ufak bir saksı hediye getirmişdi.
|
eğer mum çiçeğiyse benim evde de var, önceleri çok güzel açardı, 2 senedir açmıyor, çiçeğin toprağını değiştirdim, ilave besinlerle takviye yaptım, hiç bir şey fayda etmedi.
Herhangi bir tavsiyesi olan var mı? |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025