![]() |
Hoya sp. Haraku
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
51 nolu mesajda belirttiğim nummularioides'i maalesef kaybettim.
|
Sevgili eylül,
Herşey harika gidiyor, bir de Hoya sp. Haraku ne güzel halen yaşıyor. Hele serpens çelikten gelişti değil mi? öyle hatırlıyorum. Nummulariodes beni de üzmeye başladı! açıkçası yedek yapmakta bile zorlanıyorum. sevgilerimle |
Sevgili Yeşillim , bu hoyalar süprizlerle dolu bitkiler o yüzden çok sevdim onları.
Serpens çelikten İnşallah gelişimide böyle devam eder. Bitkilerimden birisini kaybedeceğimi bilsem bile kolay kolay bırakmam onları . Son anlarına kadar bakımlarını itina ile yaparım. Sp. haraku'da onlardan biri. Ben ondan vazgeçmedim şükür ki o'da benden. Kayıplar da nazar boncuğu olsun . Selamlar , |
2 Eklenti(ler)
Hoya Carnosa'mı mart ayının başında balkona almıştım. Biraz daha beklemem gerektiğini biliyordum ama sabırsızlık işte .
Yerdeğişiminden kötü etkilendi . Şükür artık düzelmeye başladı. Bu haftada ona arkadaşlık etsinler diye saksısına Mathilde ve pubicalyx'yi ekledim. Üçününde açmış hayalini kurdum ve birgün İnşallah burada görsellerinide paylaşmak nasip olur. Eklenti 400302 Eklenti 400303 |
Bu arada bella ve davidcummungii'nin çiçek sapları kurudu. Geriye yaşatmış oldukları sevinç ve hüzün kaldı.
|
H.Sulawesii
1 Eklenti(ler)
Yeni bir türün yaşama bağlanması , Üsten yapraklarını kurutuyordu ve kuruyan
yerini kesip yeniden yeniden çelikledim. Son iki yaprakla aylardır hayata tutunması için uğraş verdiğim tür oldu. Eklenti 400304 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025