![]() |
2 Eklenti(ler)
|
Çok, çok güzel Sevim hanım. Ben ortasını kahverengi olur diye biliyorum, sizin ki kırmızı gibi duruyor. Çekimden mi acaba, kokusu nasıl... Lütfen boydan da resim ekleyin, çok hoş görünüyor, iyi seyirler... Selamlar....
|
Sevim hanım çok güzel açmış.Fotoğraf makineniz arka duvara odaklanmış çiçeğe odaklanması için çiçeğin arkasına bir fon koyun öyle fotoğraflayın ya da biraz daha dikkatli çekim yapın.Bu güzellikten mahrum bırakmayın bizi:)
|
Sevgili karalale,bende gokulu diye tüşündüm hiç kokusu yok ortası kırmızı hahverengi deyil.
Sevgili fatih,akşam tomurçuk birde sabah varıyorumki açmış aceleden ceki veriyorum. |
Sevim Hanım, güle güle büyütün hoyalarınızı.
Keriinin güzel bir fotosunu görmek istiyoruz. Ortası kırmızı olması çok güzel. Çekim yaparken eliniz titremesin. Sabit çekmeye çalışırsanız çok daha iyi çıkar. |
Hoyalara çok güzel bakıyorsun, ellerine sağlık arkadaşım. Hoya kerii ye bayıldım.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili yeşillim merhaba demek isdetik.;)
Eklenti 259234 Eklenti 259236 Eklenti 259240 Eklenti 259241 Eklenti 259242 |
1 Eklenti(ler)
|
Benden de selam olsun sizlere Sevim Hanım. Teşekkür ediyorum Hoyalarınıza ilginizden dolayı
Ne kadar da güzel gözüküyor buradan bakınca.! |
Ne demek ben teşekkür ederim bu güzelliklere sahim olmamı sağladınız.
Sevgiler. |
Sevgili Sevim hanım,
kocaman kocaman Maşallah... Kutlarım sizi yeni prensesler K.maraşa çok güzel uyum sağlamışlar. Sizde hoya çiçeklerini görmekte şanslılar arasındasınız. Gelecek yıl çiçek görürsek bunlardan hiç şaşırmayacağım... Sağlıcakla büyüyüp çiçeklensinler...Ellerinize sağlık.. Sevgili Yeşillim'inde Kocaman paylaşımcı Yüreğine sağlık, kaç kişinin heyecanını ve sevincini paylaştı bu Yıl. Teşekkürler Sevgili Yeşillim bu Sevince Bizleride ortak ettiğiniz için.. |
Sevim hanım,yeni Hoya'ların fotoğraflarını eklememişsin,onları da görmek isteriz.Ellerine sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025