![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da Nejla'dan gelen çelik. Fotoğrafları çektikten sonra saksılarını değiştirdim. Kökler tamamen saksıyı doldurmuştu. Tatil öncesi rahatlasınlar istedim..
|
Katmercim, senin mumların da çok güzel büyümüş. Demek iyice muma merak saldın..
|
Ablacığım benim bildiğim mum çiçekleri kökleri saksıyı sarmadan, çok fazla sıkışmadan çiçek açmıyorlar.Kökleri saksıyı doldurması gerekiyor.Sonra rahata alışırlarsa çiçek açmazlar ona göre.Saksılarını çok fazla değiştirme, bırak çatlasınlar.
|
Neslihancım, tatile çıkacağım için sulamada sorun olmaması için saksıları değiştirdim. Bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum:)
|
Çok mutluyum:) Tatil dönüşü saksılarını birleştirdiğim carnosam beni tomurcuklarla karşıladı:) Makinemin pilleri şarj olur olmaz resimlerini ekleyeceğim:)))
|
2 Eklenti(ler)
Tomurcukların 10 Ağustosdaki halleri:)
|
2 Eklenti(ler)
Ve bu fotoğrafları da bugün çektim:) Nejlacığım bizim torunlar açıyor, tekrar teşekkür ediyorum:)
|
;)Maşallah senin minişler sevindiriyor hepimizi ablacım.Tam açtığınıda görebiliriz inşallah.Keşke teknoloji mesajla koku yollayacak kadar ilerlemiş olsa:D.Kokusunuda tadardık.:D:D
|
Teknolojije yetişmek zor Emrecim. Bakarsın açana kadar o da çıkar:))
|
Keşke olsa öyle birşey:D:D.
|
Maşallah çok güzeller.Pembe açacak gibi gözüküyor ama beyaz alyanaklıda olabilir.
|
Harika, süper...
katmer'cim geriden gelip hepimizi geçtin, kutluyorum canım. Yüreğine sağlık. |
Çok teşekkür ediyorum ama bunun benden kaynaklandığını sanmıyorum:) Buradan sevgili Oğuz Alper Beye çok teşekkür ediyorum. Roanın etkisi mumlarımda hissedilir boyutta:)
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul, sevincimi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Dilerim en kısa zamanda açar da bende açmış halini gün gün eklerim:)
|
Sevgili katmer,gözün aydın darısı bizlere.
|
İnşallah arkadaşım:)
|
3 Eklenti(ler)
Ve mutlu son:))) Sonunda hoyam açtı. Böyle bir güzelliği bana hediye ettiği için canım arkadaşım Nejla K. ya tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hoyacı arkadaşların neden bu kadar hoya delisi olduğunu şimdi anladım. Açtığını görmek mükemmel bir duyguymuş:)
|
Gözünüz aydın :) Darısı bekleyen herkese
|
Yerim ben o pempeyi maşallah.
|
Teşekkür ediyorum arkadaşlar:)) Darısı başınıza:))
|
Az önce fatkettim, Neslihancığımın gönderdiği carnosam da tomurcuk vermiş:) Minik ama tomurcuk olduğu anlaşılıyor:)
|
katmer'cim kutluyorum canım, pembişin harika.
Senin elin de tılsımlı gerçekten, sene bile olmadan carnosaya çiçek açtırmayı başardın :) Benim için koklamayı unutma... Carnosalar balkonda mı duruyor? Ben de cesaret edip birini balkona mı alsam diye düşünmeye başladım. |
;)Maşallah katmer ablacım hayırlı olsun.Buralara kokusunu maille yollarsan sevinirim:D.Sıcaklar en çok hoyalara yaradı.Demek ki her bitkiseverin elinde hoya olmalı.Yazın sıcağından yaşadığımız olumsuzlukların arasında bizi sevindiren çiçekler arasında.
Selamlar. |
Teşekkür ediyorum nazik yorumlarınız için:)) Evet ablacım balkonda duruyorlar. Sabah güneşi bir vurup geçiyor. Sanırım Emre haklı, bu havalar hoyalara yaradı:))
|
Çok güzel ama aynı fotoyu benzer fotolar eklemek gereksiz:D :dilli:
|
O kadarını mazur göreceksiniz. Görmemişin hoyası açmış, fotolarını çekmiş çekmiş her yere eklemiş:D
|
Maşallah maşallah!!!!
Çok güzel çiçeklenmiş ancak bu beyaz =) Pembe olan böyle değil.Pembede beyazın uçları pembe oluyor amam resimlerde beyaz var sadece:D |
Sevgili Katmer, harika muhteşem başka ne denilebilirki, sağlıkla büyüt, bol bol resimleki o güzellikleri bizde görelim sevgiler.
|
Fatih renk körü müsün, dalga mı geçiyorsun? Yahu dış yaprakları pembe işte. O zaman bir pembe ve beyaz ekle de görelim:)
Sevgili Satı hanım, teşekkür ediyorum. Dilerim en kısa zamanda siz de görürsünüz:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025