![]() |
Kutlarım sevgili kaktüs, ellerine sağlık :)
Pek çok türü senin hazırladığın tür başlıklarında tanıdık. Lütfen wibergiae de başlık açarak bize tanıtır mısın? Teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
Bitkinin genel gorunumu..... :D
Ciceklerin ikinci gunu... Bakalim kac gun acik duruyorlar... Henuz bir bal olusumu gozlemlemedim... |
Alıntı:
Saka bir yana, Antalya'dasiniz sanirim. Bitki yeterli gelisime ulastiginda ve bol isik aldiginda, ciceklenerek yuzunuzu kara cikarmayacaktir inaniyorum :) |
Hoya shepherdii
1 Eklenti(ler)
Kis dememis, bu minik bir supriz yapmis ama bakalim tamamini getirebilecek mi? :o
|
1 Eklenti(ler)
Bahar yaklasirken, guzel suprizlerle karsiladi beni... Hoya cysiantha ve limon kokulu cicekleri
|
Çok güzel bir tür. bol çiçekli güzel günler dilerim.
|
Sevgili Kaktüs çok güzeller maşallah çokta saglıklılar. :)
|
1 Eklenti(ler)
Hoya pubicalyx subsp... Hangi varyetesi oldugunu henuz bulamadik
|
1 Eklenti(ler)
Mayista ilk cicek sapini veren Hoya shepherdii, Kasim ayinda ciceklenmeyi basardi
|
2 Eklenti(ler)
Baharimi senlendiren baska bir supriz. Hoya macrophylla "variagated". Cicek sapinin icindeki ic ice cicek obekleri cok hos bir goruntu sunuyor...
|
1 Eklenti(ler)
Boyuna posuna bakmadan ciceklenen hoya bella... Asagi bakan cicekleri ve boyunun kucuklugu nedeni ile fotograflamakta cok zorlandim :)
|
Açmış olduğunuz Bella başlığından aşinaydım size ve zamanla siz, bizden önceki hoyacılarla tanışma şerefine ulaştım diyebilirim.
İyi ki varsınız ve halen paylaşımınızı sürdürmektesiniz. Sevgilerimle :) |
Benim mum çiçeğimde hiç bir işaret yok yaaaaaa üzülüyorum artık
|
1 Eklenti(ler)
Uzun zaman olmus basligima gelmeyeli....
Bu sene nihayet ciceklerini gordugum (ve ciceklerini gormeyi en cok istedigim turlerden) bir tur olan Hoya serpens'in cicekleri ile yeniden buradayim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025